DOĞAN, SORUNLARI DİNLEDİ
 DOĞAN, SORUNLARI DİNLEDİ

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Akpınar Köyü’ndeki TOKİ konutlarında vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak’ın da yer aldığı buluşmada Başkan Doğan, vatandaşların istek ve şikayetlerini dinledi. Doğan, 2014 yerel seçimlerinden sonra TOKİ konutlarının bulunduğu Akpınar gibi diğer köylerinde kendilerinin hizmet sınırları içinde yer alacağını belirterek” Biz Mart ayını beklemeden köylerimizin sorunlarıyla ilgilenmeye başladık. Halen bir çok köyün sorununu şimdiden hallettik. Buradaki sorunlara da duyarsız kalmayacağız” dedi.  Doğan, 4,5 yıl içinde yaptıkları hizmetlerle İzmit’in kaderini değiştirdiklerini de anlatarak” Yaptığımız her işte vatandaşın görüşünü aldık. Hiçbir ayrım yapmadan ihtiyaca göre hizmet yaptık. Çünkü hizmetin siyasetinin olmayacağına inanıyoruz. Ne söz verdiysek ve  hangi projeyi hazırladıysak hepsini hatta daha fazlasını yaptık” şeklinde konuştu. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak da yaptığı konuşmada  Gebze’den Kandıra’ya kadar her alanda hizmet etme çabası içinde olduklarını söyledi.

Vatandaşların memnun kaldıkları buluşmada Belediye meclis üyesi İbrahim Elgin, Akpınar Köyü Muhtarı Ali Obuz da hazır bulundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817