DOĞAN, VAKTİM YOK SÖZÜNÜ KABUL ETMİYORUM
 İzmit Muallim Naci Anadolu Lisesi ve Tevfik Seno Arda Anadolu Lisesi 10. ve 11. sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen programda Yazar Aykut Ertuğrul, Yazar Selahattin Yusuf konuk edildi.

 

DOĞAN’DAN ÖĞÜTLER

 

Programda öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan,  hayata, başarıya dair öğütler verdi. Doğan konuşmasında “benim yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var. Başarı istiyorsan başarıya inanacaksın, sonra çok çalışacaksınız ve sabredeceksin.  Ben, her zaman başaracağıma inandım. Çok çalıştım, çalışmaya da devam ediyorum.

 

HER ŞEYE VAKİT VAR

 

Vaktim yok sözünü kabul etmiyorum. Her şeyi yapacak kadar vaktimiz var. Zaman yönetimi gibi bir kavram duydunuz mu.  Duymadıysanız, bilmiyorsanız hemen öğrenin. Ne yaparsanız yapın zaman yönetimini öğrenin. Ya kitabını alıp okuyun ya da kursuna gidin. Yaşadığımız surece, istediğimiz sürece, planladığınız sürece her şeye zaman var.

 

BENİM YERİME SİZ KONUŞACAKSINIZ

 

Biz, sizleri seviyoruz. Sizler çok önemli ve değerlisiniz. Neden bizim için önemli ve değerli olduğunuzu biliyor musunuz. Biz, bu dünyanın, bu ülkenin bir emanet olduğunu, elden ele geçtiğini biliyoruz. Bundan yıllar sonra burada benim yerime belediye başkanı olarak sizlerden biri konuşacak. Ülkemizi siz yöneteceksiniz. Sizin çocuklarınız geleceği hazırlayacak, şekillendirecek. Kendinizi küçümsemeyin, her zaman önemseyin. Sizin, size verilen emaneti iyi teslim etmeniz bizim daha güçlü olmamızı sağlayacak. Siz daha sağlıklı, iyi beslenmiş, uykunuzu iyi almış, zararlı alışkanlıklardan uzak durmuş, yanlış yönlere gitmemiş bir yapıda olup, iyi eğitim almış, birkaç dil bilen bir bireyler olursanız bizim geleceğimiz her zaman daha güçlü ve başarılarla dolu olacak. Atatürk’ün sağlam kafa sağlam vücutta olur sözünü hiç unutmayın

 

AVRUPA, BİZDEN KORKUYOR

 

Bizler, büyük medeniyetler kuran, dünyaya örnek olan bir milletiz.   Tarihimizden buyana çok önemli çıkışlar, yükselmeler yaşadık. Son 15 yılda da tarihimize benzer bir çıkış yakaladık. Biz böyle salonlar görmedik. Avrupa’yı gezdik, inceledik bilin ki onların salonları bizimkilerden daha iyi değil. Çok iyi gidiyoruz, ilerliyoruz. Avrupa, bizden onları gececiğiz diye korkuyor, bizden rahatsızlar. Kurtuluş Savasında saldırdılar Türk milleti el ele verdi ve onları gönderdi. Onlar farklı yöntemlerle saldırılarına devam ettiler, ama yine parçalayamadılar.

 

EKONOMİYE SALDIRIYLA ŞANSLARINI DENİYORLAR

 

Son olarak gezi olayları ve 15   Temmuz darbesi ile şanslarını denediler. Ama yine başaramadılar. Etrafımızdaki ülkelere saldırarak gelmeye çalıştılar yine başaramadılar. Simdi ise ekonomi üzerinden saldırmaya çalışıyorlar, ama yine başaramayacaklar. Allah’ın izniyle bunu da atlatacağız. Biz, güçlü bir milletiz.   Çok şükür ki, bizim çok güçlü bir liderimiz var. 

 

BİZİM LİDERİMİZİN YANINDAN BİLE GEÇEMEZ

 

Dünya’yı yöneten koskoca Amerika’nın iki başkan adayı çıktı.  Süper güç olarak bildiğimiz o güçlü Amerika’nın adaylarını hepiniz gördünüz. Çıkara çıkara koca Amerika iki lider adayı çıkardı. Çıkardığı iki adayda, seçilen başkanda, bizim liderimizin yanından bile geçemez” şeklinde konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817