DOĞAN, VATAN OLMAZSA HİÇBİR ŞEY OLMAZ

Başkan Doğan’ın makamında gerçekleşen ve oldukça sıcak ve samimi bir  ortamda gerçekleşen ziyarette BBP il yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. Ziyarette konuşan BBP İl Başkanı Serhat Duyar “ bir süre Belediye Başkanımız partimizi ziyaret etmişti. Bizler de kendisine iadeyi ziyarette bulunmak istedik. Geçtiğimiz  günlerde bizlerin de davet edildiği 1071 Malazgirt Parkı’nın açılışında büyük gurur duyduk. Kocaeli’ndeki milliyetçi arkadaşlarımız adına Belediye Başkanımıza şehrimize böylesine güzel ve anlamlı bir  eser kazandırdığı için ne kadar teşekkür etsek azdır. Başkanımız daha önceden de İzmit’e Muhsin Yazıcıoğlu Görev Şehitleri Anıt Parkı, Kınalı Asker Parkı gibi mili kahramanlarla ilgili çalışmalarda bulunarak örnek olmuştur” dedi.

VATAN HER ŞEYİMİZ

Ziyaret için konuklarına teşekkür eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da “ vatanımıza, değerlerimize sahip çıkmak onları gelecek nesillere güçlü bir şekilde aktarılmasını sağlamak her birimizin vazifesi. Farklı görüşlerde, farklı inanç dünyalarında olabiliriz ama korumak zorunda olduğumuz bir şey var; o da vatanımız, bayrağımız ve ülkemizdir. Vatan olmazsa hiçbir şey olmaz. Vatan Türk’ün her zaman namusu olmuştur. Atalarımız da her zaman ‘Ya istiklal ya ölüm” gibi her şeyi göze alabilecek net söylemler yapmıştır.

MİLLİYETÇİ BİR BELEDİYEYİZ

Büyük Birlik Partisi ile her zaman uyum içerisinde olduk, aynı görüşlerde, aynı bakış açısındayız. Biz milliyetçi bir belediyeyiz. Bayrağımız, vatanımız olmazsa hiçbir şeyin bir anlamı kalmaz. Ülkeye sahip çıkma yolunda sizlerle zaman zaman siyasi gönül birlikteliğimiz de oluyor. Sosyal yaşam açısından ve mili manevi değerler açısında birbirimize yakınız. Bu uğurda mücadele eden tüm şehitlerimize, Büyük Birlik Partisi kurucusu Muhsin Yazıcıoğlu büyüğümüzü de rahmet ve minnetle anıyorum” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817