DOĞAN, YENİŞEHİR’DE ADIM ATMADIK YER BIRAKMADI
 Yaklaşık dört saat boyunca mahalledeki sokakları gezen Doğan'a inceleme turunda Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Öztürk, Murat Demir, Yenişehir Mahalle Muhtarı Ahmet Belhan, Fen İşleri Müdürü İsmet Kuntaş, Park ve Bahçeler Müdürü Hakan Yıldız, Zabıta Müdürü Muhammet Ergin, Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener, Yapı Kontrol Müdürü Mehmet Öğretmen ve birim sorumluları eşlik etti.


SOKAK SOKAK GEZDİLER


Seymen Caddesi, Muhsin Yazıcı Caddesi, Şehit Kazım Caddesi, Akın Sokak, Aladağ Sokak, Ayyıldız Sokak, Deniz Sokak, Baskın Sokak, Soylu Sokak, Bayram Sokak Rumeli Sokak, Harun Sokak, Bulut Sokak, İpek Sokak, Özgürler Sokak, Burç Sokak ve Şölen Sokak`ta incelemelerde bulunan Doğan ve ekibi, yürütülen çalışmaları titizlikle inceledi.

 

YENİŞEHİR HIZLA GELİŞYOR

 

Mahallelilerden gelen talepleri ve gözlemlerini sık sık not alan ve talimatlar veren Başkan Doğan Yenişehir`in çok hızlı gelişen bir bölge olduğunu söyledi. Şehit Mustafa Türk Parkı`nda incelemelerde bulunan Başkan Doğan, mahalle gezisi sırasında Yenişehir Pazarı’nı da ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Doğan pazar alanının üstünü kapatmak amacıyla ihale açacaklarını ve çalışmaların en kısa zamanda tamamlanarak pazarın halkın kullanımına açılacağını söyledi.


MAHALLE ESNAFINI DİNLEDİ


Mahalle inceleme gezisini sonunda Yenişehir Aile Sağlığı Merkezi`ni de ziyaret eden Başkan Doğan esnaflarla bir araya geldi. Esnafın taleplerini dinleyen Başkan Doğan her zaman İzmit halkının yanında olduğunu ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817