DOĞAN,290 GÜNÜN 120 GÜNÜNÜ MAHALLERDE GEÇİRDİ

YENİDOĞAN’I KARIŞ KARIŞ GEZDİ

 

Başkan Doğan son olarak gerçekleştirdiği Yenidoğan mahalle inceleme gezisinde Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk, Yenidoğan Mahalle Muhtarı Fevzi Kocaman ve daire müdürleri ile birlikte mahalleyi karış karış gezdi.

Çalışmalar hakkında bilgi verdi

Yenidoğan Mahallesi’nde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken Başkan Doğan, Erim Denizer Parkı`nın yeniden düzenleneceği müjdesini verdi. İçerisinde futbol sahası ve Yenidoğan Spor Kulübü’nün idari binasının da  yer alacağı bir projenin hazırlandığını söyleyen Başkan Doğan Veysel Esin Parkı’ndaki revizyon işlerinin de tamamlandığını dile getirdi. Yenidoğan Mahallesi’nin tüm sokak ve caddelerinde alt yapı ve üst yapı çalışmalarının bittiğini söyleyen Doğan Yiğit Sokak’ta 6 metre yüksekliğinde 40 metre uzunluğunda perde duvar yapıldığını Yıldız Sokak’ta 40 metre ve Sabi sokakta 150 metre uzunluğunda merdiven yapıldığını ayrıca Yunus Sokak’ta kamulaştırma yapılarak yolun açılmasını sağladıklarını belirtti

BAŞKANLIĞIN EN KEYİFLİ ANLARI

Yenidoğan Mahallesi’nde yapılan çalışmaları inceledikten sonra mahallede bulunan İZMEK kurslarını ziyaret eden Başkan Doğan kursiyerler ile yakından ilgilendi. Kursta dikiş makinesi eksiği olduğunu öğrenen Başkan Doğan dikiş makinesi eksiğinin giderilmesi talimatını verdi. hediye edeceğini söyledi ayrı Yenidoğan Mehmetçik İlköğretim okulunu ziyaret ederek okul bahçesinde düzenleme yapılmasını talimatı verdi

MUHTAR KOCAMAN’DAN BAŞKAN DOĞAN’A TEŞEKKÜR

Mahalle Muhtarı Fevzi Kocaman Başkan Dr. Nevzat Doğan `ı aralarında görmekten mutlu olduklarını söyleyerek” Başkanımız  mahallemizdeki sorunlara çok duyarlı. Sık sık kendisiyle görüş alış verişinde bulunarak sorunlara ortak çözüm bulma arayışı içindeyiz. Şimdiye kadar birçok sorunu çözdük. Yenidoğan mahallesi olarak ciddi sorunumuz kalmadı. Duyarlılığından dolayı kendisine teşekkür ederim” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817