DOĞAN,BELSA YÖNETİMİNDE OLMAK İSTEMİYORUZ

Gökay’daki kahvaltılı toplantıya Belsa esnafı büyük ilgi gösterdi. Belsa’daki sorunları yakından bildiğini belirten Başkan Doğan

SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZELİM

“ İzmit’i cazibe merkezi yapacağız. Bu konuda önemli çalışmalar yapılıyor. Gölkay, Kültür Tepesi, Tarih Koridoru, Cephanelik’teki spor tesisleri bu hedefimize götürecek önemli projelerdir. İzmit sağlık, tarih ve turizm kenti olma yolunda önemli adımlar atmıştır.  Kentimizi güzelleştirerek esnafımızın kazancının artmasını sağlıyoruz. Sokak iyileştirmeleri, Belsa ve çevresinin düzenlenmesi bunlara örnek olarak  gösterilebilir. 5 milyon lirayı bulan Belsa ve çevresi projesi bölgedeki esnaflar için çok önemlidir.1 milyon 200 bin lirayı sadece Belsa’nın güzelleşmesi için harcıyoruz. Bunlar göz ardı edimesin. Bu çalışmalarımızda esnaflardan da bize destek olmasını bekliyoruz. Çalışmalarla kazanan Belsa ve çevresindeki esnaflar olacaktır. Belsa da 634 dükkan var. Her iki blokta da belediyemize ait iş yeri sayısı 189 dur. 15 dükkanı daha satacağız. Yasa gereği mecburen Belsa’nın yönetimini üstleniyoruz. Ben şahsen belediye olarak yönetimde yer almak istemiyorum. Toplanın karar verin biz yönetimde yer almayalım. Belsa ile ilgili kararı verecek olan sizlersiniz” şeklinde onuştu. İzmit Belediye Başkanı Doğan Belsa esnafının önünde iki seçenek bulunduğunu da ifade ederek” Belsa daki soruna artık neşter vurulmalı. Bu konuda karar verici olan sizlersiniz. Ya yönetimi devralacaksınız ya da eskisi gibi sorunlar devam edecek. Biz, yönetimde olma taraftarı değiliz. Kanuni zorunluluktan yönetimde varız. Radikal bir karar alın ve genel kurulda yönetimi devralın. Belediye olarak birikmiş borcumuzu öderiz. Fakat yasa gereği sadece ana parasını verebiliyoruz. Faizi ödememiz mümkün değil” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817