DOĞAN’DAN GALATASARAY’A TEŞEKKÜR
 


İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray ile Real Madrid arasında oynanan rövanş maçını  Yuvam Cumhuriyet Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi’nde bulunan Şeref Kafe’de İzmitli sporseverlerle birlikte izledi.


İzmitli sporseverlerin yanısıra Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İzmit Kadın Meclisi Başkanı Asuman Sert ve Ak Parti İzmit İlçe yöneticilerinin de bulunduğu ortamda maçı izleyen Başkan Doğan maç sırasında heyecanını gizleyemedi.


GALATASARAY YARI FİNALİ HAKETTİ


Maç sonunda Galatasaray’ın kaybetmesine rağmen ülkemize büyük gurur yaşattığını vurgulayan Doğan oynana güzel futbol sonrasında tur atlayamadığımız için üzüldüğünü de ifade etti.  “Keşke ilk maçta galip gelip tur için avantaj elde edebilseydik. Futbol bu bazen bu tür istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Galatasaray çok güçlü ve başarılı bir takım. Ben uluslar arası platformlarda bizi temsil eden her takımı destekliyorum. Türkiye olarak Galatasaray'ın olduğu gibi Fenerbahçe'nin destekçisiyiz. Ben Fenerbahçe'nin ikinci maçı da kazanmasını ve yarı finale çıkmasını istiyorum. Takımlarımıza yürekten inanıyor ve başarılar diliyorum" dedi.


MAÇIN EN ÖNEMLİ SONUCU


Maçın sonucundan öte maçta verilen mesajın çok dikkatle değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Doğan “ pek çok kritik anın yaşandığı maçın en anlamlı görüntüsü iki hocanın birbirlerini sarılarak tebrik etmesi ve Ronaldo’nun Galatasaray tribünlerini alkışlarken sarı kırmızı taraftarların da yıldız futbolcuya tezahüratlar ve alkışlarla karşılık vermesidir. Bu maçta dostluk kazanmıştır. Bu durum örnek olmalıdır” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817