DOĞAN’DAN KAYMAKAMA HOŞGELDİN ZİYARETİ
 DOĞAN’DAN KAYMAKAMA HOŞGELDİN ZİYARETİ

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, göreve başlayan İzmit Kaymakamı Osman Kaymak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İzmit Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Bulut, Hüseyin Üzülmez ve Ak Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyelerinin de kendisine eşlik ettiği ziyarette konuşa Başkan Doğan, başarı ve hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

İŞBİRLİĞİ MESAJI VERİLDİ

 

Ziyaret boyunca kurumlar arası işbirliğinin önemine değinen Doğan “ İzmit nüfus olarak birçok ilimizden daha büyük yer. İzmit’e hizmet eden kurumların iyi ilişkiler içinde olması bu açıdan çok önemli. İzmit Belediyesi olarak biz bu konuya büyük önem veriyor ve çalışmalarımızı diğer kurumlarla işbirliği içinde yürütüyoruz. Eski kaymakamımız Sabit Kaya ile birlikle çok güzel işlere imza attık. Bu uyumlu ve verimli çalışmanın yeni kaymakamımız Osman Kaymak ile de süreceğinden kuşkum yok” dedi.

 

AMAÇ İZMİT’E HİZMET

 

Ziyarette konuşan Kaymakam Osman Kaymak, ‘İzmit’i biliyorum bölgeyi tanıyorum. Kocaeli’yi çok önemsiyorum. Böyle güzel bir ilçede görev aldığım için onur duyuyorum. Bu bir bayrak yarışı amacımız burada yaşayan vatandaşlarımıza hizmet etmek’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817