DOĞAN,EMEKLİLER BAŞIMIZIN TACI
 DOĞAN,EMEKLİLER BAŞIMIZIN TACI

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Tüm İşçi Emeklileri Derneği’ni Belediye İşhanı Kat 4 adresindeki yerlerinde ziyaret etti. Doğan, derneğin Kocaeli Şube Başkanı Ali Genç, ikinci başkan Celal Filiz, yönetim kurulu üyeleri İsmail Calap, Erdoğan Yücel ve Hasan Tezcan tarafından sıcak ve samimi bir şekilde ağırlandı.

EMEKLİ DOSTU BELEDİYE

Ziyarette konuşan Başkan Doğan, “Emeklilerimiz her zaman bizim başımızın tacıdır. Yıllardır bulundukları görevlerde büyük hizmetlerde bulunmuşlardır. Onların emeklerini ve dualarını hiç unutmamalıyız. İzmit Belediyesi olarak emekli dostu belediyeyiz. Bu anlamda Türkiye’ye örnek çalışmalar yapıyoruz. Büyüklerimizi hoş tutmayı boynumuzun borcu olarak biliyoruz. Bu düşüncelerle açtığımız Emekli Evleri bizim yaptığımız konsepte Türkiye de bir ilktir” dedi. Emekliler de Başkan Doğan’a ziyaretten ve yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817