DOĞAN’IN HIZINA YETİŞİLMİYOR  GÜNDÜZ MERKEZDE GECE KÖYLERDE

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın hızına yetişilmiyor.  Gündüz şehir merkezinde ziyaretlerde bulunan Başkan Doğan, akşamda köylerde yoğun mesai harcıyor.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Belediye Meclis üyeleri, mahalle muhtarları ile bir 5 köy ziyaretinde bulunan Başkan Doğan,   köylerde adım atmadık yer, sıkmadık el bırakmadı.  Yassıbağ köyüyle başlanan ziyaretler Çubuklu Bala, Çubuklu Osmaniye, Orhaniye ve Kısalar köyleriyle devam etti. Köy halkının büyük ilgiye karşıladığı Başkan Doğan ve beraberindekiler, vatandaşları dinleyip, uzun süre sohbet etti.

 

ŞEHİRDEN KÖYE GÖÇ OLSUN İSTİYORUZ

 

Köy fırınında yapılan mancarlı pide yiyen, çocuklarla şakalaşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan “ dokusunu ve kokusunu bozmadan köylerimize hizmet ediyoruz. Köylere hizmeti her zaman önceliğimiz olarak görüyoruz.  Ayrı gayrı demeden,  siyasi görüşlerine bakmadan inanç ve büyük istekle hizmet ediyoruz.   Muhtarlarımızla güzel bir işbirliği içerisindeyiz. Büyükşehir Belediyemizle birlikte yaptığımız çalışmalarla artık köyden şehre değil, şehirden köye göç olsun istiyoruz” dedi.

 

ARTIK KÖYLERDE HER ŞEY VAR

 

Parkesinden, asfaltına,  konağından İZMEK kurslarına, parkından, bayanlara özel fitnees salonlarına kadar köylerde hayatın her alanında hizmet olduğuna dikkat çeken Başkan Doğan,  “köylerdeki yollarımız şehirdekilerden farksız. Artık vatandaşımız ayağına çamur değmeden kapısının önüne kadar gelebiliyor. Okullarımıza, camilerimize destek oluyoruz” şeklinde konuştu.

 

YILSONUNA KADAR GAZ BAĞLANACAK

 

İzmit’in köylerinde doğalgaz bayramının da yaşandığını belirten Doğan  “köylerimiz de şehirdeki tüm imkânlara sahip olacak dedik, söz verdik ve bu sözümüzü de yerine getiriyoruz. Akmeşe’den sonra yılsonuna kadar 11 köyümüz daha doğal gaza kavuşacak” dedi.

 

 CAZİBE MERKEZİ OLDU

 

Köylülerin kendileri için ayrı bir anlam taşıdığını belirten AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ta “genelde hükümetimizin, yerelde de belediyelerimizin çalışmalarıyla köylerimizi cazibe merkezi haline geldi.  İzmit’in köyleri çok iyi durumda, şehirdeki tüm imkanlar köylerimizde de mevcut” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817