Kocaeli merkezli 9 ilde yürütülen soruşturma kapsamında, kiraladıkları otomobillerin ruhsatlarını değiştirerek başka kişilere sattıkları iddia edilen biri polis 25 şüpheli gözaltına alındı. Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kiralanan otomobillerin sahte kimlik ve sahte ruhsat kullanılarak satışa çıkarıldıkları bilgisi üzerine çalışma başlattı. 

Yaklaşık 3 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından Kocaeli, İstanbul, Isparta, Balıkesir, Antalya, Trabzon, Çorum, İzmir ve Sakarya'da belirlenen adreslere 200 polis eşliğinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. 

Operasyonda polis memuru Murat H. ile suç örgütünün ele başı olduğu belirtilen Süha B'nin de aralarında bulunduğu 25 kişi, gözaltına alınarak Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. 

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, daha sonra Kocaeli Adliyesine sevk edildi. 

Şüphelilerin kiraladıkları araçların ruhsat bilgilerine polis memuru Murat H, aracılığıyla ulaştıkları bildirildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817