DP Körfez İlçe Kongresi Yapıldı
 DP Körfez İlçe 4. Olağan kongresi Yarımca’da yapıldı. Yarımca Sahilde Kasabam adlı Restaurantta yapılan kongrede, 100 delege oy kullanacak ve 19 kişilik yönetim kurulu, 10 kişilik Disiplin Kurulu ve 45 kişilik il Delegesi seçilecek. Tek liste olarak seçilecek olan Yönetim Kurulu Başkanlığına atama ile göreve gelen Sedat Uyanık Başkanlık yapacak.

4. olağan Kongreye, Gik Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Ertan Küçükay, Gik Üyesi Murat Aydoğdu, İl Başkanı Cem Dayanç, Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Fevzi Canbaz, Yalova İl Başkanı Muharrem er, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Onur Başokur, İzmit İlçe Başkanı Mustafa Nazlıgül, Karamürsel ilçe Başkanı Erdem Açıkel, Kartepe İlçe Başkanı Ahmet Erman, Gölcük İlçe Başkanı Ahmet levent, Gençlik Kolları Başkanı Erol Gençtürk katıldı. Kongreye konuk olarak ta, BBP Körfez İlçe Başkanı Mustafa Arha, Muhasebeciler Körfez Temsilcisi Orhan Bozkurt, Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, MHP Belediye Başkan Adayı Salih Şirin ve siyasi partilerden temsilciler katıldı.

Kongrede divana Hayrettin Çetinkaya, Muharrem Er ve Kadir Ayhan seçildi. DP eski İl Başkanı Hayrettin Çetinkaya açılış konuşmasında, haysiyet ve şerefle Partili olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra söz alan mevcut ilçe başkanı ve adayı Sedat Uyanık, büyüklerden çizgide dik d urmayı ve doğru olmayı öğrendiklerini söyleyerek, ‘’Bu partinin mühürleini kırata bsarak 2015’te şahlanacağız. Bazışarı bu yolda kefen giydiklerini söylüyorlar. Biz kefen giyerek yola çıktık, liderimiz kefen giyerek darağıcına gitti. Bu parti kefen giyerek darağıcına gidenlerin partisidir’’ dedi.

Körfez Belediyesi Meclsi Üyesi Fevzi Canbaz’da konuşmasında, DP koltuklarının onurlu insanlarla dolu olduğunu söyleyerek, ‘’Onlar saray yaptılar ve Ak saraylarına Papa’yı davet ettiler, ben de yemek vereceğim ve Mehmet Ali Ağca’yı davet edeceğim dedim kıyamet koptu. Bu koltuklar kefen giyerek yola çıkanlarıL doludur’’ dedi.

Kongrede sandığa giren tek listede;

İlçe Başkanı Sedat Uyanık,

Yönetim Kurulunda Azizi Köken, Lütfi Gürgen, Ömer Dilek, Erkin Özel, Ali Düzen, Volkan çapkın, Ahmet Kiraz, Fatih Bahadır, Adnan Adanır, Uğur Mutlu Ulusinan, Salih çiçekay, Harun Güney, İlker Cici, Hüsamettin Polat, Sare Varol, Tuba Uyanık, Bülent Sevengil ve Güler Yazıcı yer alıyor.

Disiplin Kurulu’nda ise;

Abdullah karaaslan, Hasan Basri çatal, Mehmet Demirhan, Mehmet Ali Ünsal, Hüseyin Şahin, Latif Akar, Ekrem Ese, Birol Möngü, Battal Uluzman ve Tarkan Kurt yer aldı.

İl delegeleri ise;

Sedat Uyanık, Azizi Köken, Lütfi Gürgen, Mahir Akar, Mete Gür, Mehmet Ali Ünsal, Mustafa Candemir, Mehmet Demirhan, Cemil Çoruh, Hasan Basri Çatal, Abdullah Karaaslan, Hüseyin Şahin, Adnan Adanır, Erkin Özel, Fatih Bahar, Ahmet Kiraz, Battal Uluzman, Sare Varol, Selda Çiftçi, Fatma Uyanık, Müesser Gürgün, Canan Köken, Akın Gür, Hatice Bozkaya, Hüsmattin Polat, Rukiye Kırat, Remzi Canbaz, Uğur Mutlu Ulusinan, Tugay Polat, Cemil Güçlü, Latif Akar, Yusuf Türkkölesi, Burak Gürgen, Hüsamettin Özkan, Recep Dere, İlker Cici, Ekrem Ese, Birol Möngü, Şakir Toptimur, Fikri Taşdelen, Ahmet Öztürk, Nebahat Toptimur, Bülent Sevengil, Salih Çiçekay ve Harun Güney ‘den oluştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817