DUMLUPINARLI MİNİKLERDEN MUHTEŞEM PROGRAM
 Öğrencilerden Çevre Andı

Dumlupınar İlkokulu tarafından hazırlanan 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinliği okul bahçesinde gerçekleşti. Okul müdürü M. Levent Yurtsever, müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrenci velilerinin de büyük bir ilgi ile takip ettiği Çevre Günü kutlamaları, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Dumlupınar İlkokulu Müdürü M. Levent Yurtsever’in günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmasıyla devam eden programda 3-C sınıfı öğrencileri hep birlikte “Çevre Andı”nı okudular.

 

Atık malzemelerden giysi defilesi

Gösteriyi izleyenlerin alkışları arasında gerçekleşen çevre andının ardından 4-C sınıfı öğrencileri “Doğayı yaşatmak” adlı pandomim gösterisini sundu. 2-C sınıfı öğrencilerinin, velilerin atık malzemeler kullanarak hazırlamış oldukları giysileri sundukları defile ile devam eden programda 1-B sınıfının minik öğrencileri de “Çevremiz” adlı şiiri okudular. Velilerin büyük bir beğeni ile takip ettiği etkinlik 4-A sınıfı öğrencilerinin hazırladığı tiyatro ve 4-B’li öğrencilerin hazırladığı dans gösterileri ile sona erdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817