Duyar’dan Av.Şeref Gönenliye Ziyaret

Kocaeli Barosuna kayıtlı Av.Şeref Gönenli’nin Kız kardeşi,  Eniştesi ve bir yeğeni  İstanbul’dan Burdur’a Bayram Tatillerini geçirmek üzere giderken geçirdiği trafik kazasında vefat etmişlerdi.  Kocaeli BBP İl Başkanı Serhat Duyar, İl Yöneticileri Ziya Polat, Kadir Engin, Baran Aslan ve Soner Yıldız Gönenliye taziye ziyaretinde bulundular.

Çocukların Tedavisi Devam Ediyor

Av. Şeref Gönenli, kazadan yaralı kurtulan iki yeğeninin hastanede tedavilerinin sürdüğünü ve bu konuda dua istediğini ifade etti. Gönenli:  “Gerçekleşen kazanın ardından BBP  Genel Merkezi Yöneticileri ve Kocaeli  BBP Teşkilatına hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyorum. Büyük bir aile içinde olduğumu yakınen hissettirdiler. Bu zorlu süreçte maddi ve manevi olarak destek verdiler. Acımızı paylaşarak hafifleten tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun. ” Dedi.


Duyar: Rabbim Sabır Versin

Kocaeli BBP İl Teşkilatında Yönetici olan Gönenli’yi evinde ziyaret eden Kocaeli BBP İl Başkanı Duyar; ”Bayram önü gerçekleşen trafik kazası ile bütün teşkilatımız üzülmüştür. Kaybettiklerimize Rabbim Rahmeti ile muamele eylesin. Mekanları cennet olsun. Yaralı çocuklara Allah şifa versin. Dualarımız onlarla. Allah sizlere ve diğer yakınlarına sabır versin” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817