Efehan erkekliğe adımını attı

Körfezin nezih mekanlarından olan Salon Körfezde gerçekleşen sünnet düğününe katılım oldukça yoğun oldu.

Kalabalık bir davetli topluluğunun yanında CHP. İl Başkanı Yalçın Kuşkan ve CHP. Kocaeli Milletvekili Haydar Akar'da sünnet düğününün misafirleri arasındaydı.

Düğünün diğer katılanları arasında Körfez Ticaret Odası Mustafa Efe, Başkan Yardımcısı Recep Öztürk, Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Tugman Kayalı, Engin Cömert, Tayfun Balıkçı, İl genel meclis üyesi Mehmet Kaçar, CHP. Körfez İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu ve yönetimi, İşadamı Halis ve Erdoğan Bozkurt, Ak Parti Körfez İlçe yönetim kurulu üyesi Hetem Karahancı, Körfez Ticaret Odası meclis üyesi İlker Korkmaz ve sayıda davetli topluluğu katıldı. 

Uygun ailesinin aile dostu olan milletvekili Akar ve İl Başkanı Yalçın Kuşkan minik Efehan'a takı takmayı da ihmal etmediler.

Misafirleri en iyi şekilde ağırlayan Nermin – Erkan Uygun çifti kusursuz bir ev sahipliği yaptı.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817