Eğitime Katkı Paylarının Dördüncü Taksiti Yatırıldı

Körfez Belediyesi ülkemizin değişik üniversitelerinde eğitim gören öğrencileri bu dönemde yalnız bırakmıyor. Üniversitelerin 4 yıllık fakültelerini bu yıl kazanan ve ailesi Körfez’de ikamet eden ve 2700 öğrenciyi kapsayan eğitime katkı paylarının dördüncü taksitleri hesaplara yatırıldı.

2700 Körfezli Öğrenciye 150 Lira Destek

Eğitime dair çalışmalarına ara vermeden devam eden Körfez Belediyesi ve Günışığı Derneği ile ortaklaşa yürüttüğü eğitime katkı projesinde 2700 Körfezli öğrenciye her ay düzenli olarak 150 lira vererek eğitimlerine katkı sağladı. Eğitime katkı payı almaya hak kazanan öğrencilere, 6 ay boyunca geri ödemesiz ödeme yapacak olan Körfez Belediyesi, eğitime katkı paylarının dördüncü taksitini öğrencilerin hesaplarına yatırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817