ELİNDE BIÇAKLA OKULA GİRDİ
 İzmit Yenidoğan Mahallesi’nde bulunan, ilimizin en seçkin okullarından biri olan Ford Otosan Ortaokulu’nda tatsız olaylar yaşanıyor. Dün sabah, bu okulda çocuğu eğitim gören çok öfkeli bir veli aradı. Bir süre önce okul çevresinde öğrenci kavgaları olmuş, bazı çocuklar yaralanmıştı. Geçen gün, sabah saatlerinde okula devamsız olan 6 ncı sınıf öğrencilerinden biri, elinde bıçakla binaya girip, bazı çocukları tehdit etmiş. Olayı bize aktaran veli şunları söyledi:

“-Benim oğlum, bu bıçaklı çocukla tartışmış. Büyük risk almış. Olayı öğrenince okul müdürüne gittim. Önlem almalarını istedim. Okul müdürü çok kayıtsız davrandı. Daha da sinirlenip, üzüldüm. Yakınca çok vahim olaylar yaşanabilir.  Ford Otosan Ortaokulu’nda rahatsızlık yaratan öğrencilere yönelik mutlaka önlem alınması gerekir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817