Ellibeş Gölcük Huzurevinde Yaşlıları ziyaret edip birlikte yemek yediler
 Gölcük Huzurevi Müdürlüğü tarafından yapılan bir organizasyon ile Protokolün katılımıyla Huzurevi yemek salonunda Aşure günü kutlandı. Programa Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve Eşi Muteber Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu katıldı.

Huzurevi Müdürü Sema Taşdemir Yıldız ve Huzurevi Derneği tarafından karşılanan Kaymakam Yazıcı, Belediye Başkanı Ellibeş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Gülsuyu, bu güzel organizasyon için tebrik ettiler.

Kaymakam Yazıcı, Belediye Başkanı Ellibeş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Gülsuyu, Huzurevi yaşlılarını masalarında ziyaret edip bir süre sohbet ettikten sonra birlikte yiyerek böylesine anlamlı bir günde yapılan bu güzel organizasyon ile bir arada olmaktan mutlu olduklarını ifade ettiler.

Huzurevi Müdürü Sema Taşdemir Yıldız ve Huzurevi Derneği yönetimi, Davete icabet eden Kaymakam Adem Yazıcı ve eşi Muteber Yazıcıya, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Gülsuyu’na teşekkür ettiler.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817