Ellibeş, Kaymakam Yazıcı ile Ilıca Tesislerini inceledi.

İnceleme gezisine Genel Koordinatör Nihat Abiş, Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, Mehmet Olgun hazır bulundular.

Yazlık Ilıca Termal tesis alanında bir incele yapıp devam eden çalışmalar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Gölcük Belediyesi olarak Gölcük’ün ve Gölcük halkının menfaatleri doğrultusunda tüm imkanlarımızı adeta seferber ederek en doğru bir şekilde yeni Projeler üretip, yeni kazanımlar sağlamaya devam ediyoruz. Gölcük her yönüyle Marka kent olma yolunda başarıyla ilerliyoruz.

2. Yüzyıldan itibaren yüzyıllar boyu boşa akan bir tarihi değer olan Yazlık Ilıca Termal Turizm tesise sahip çıkarak Bölgemize, Kocaeli’mize ve Ülkemize hem ticari açıdan hem de iş istihdamı ve yeni iş kollarının oluşturulmasına önemli ölçüde katkı sağlayacak bir projeye imza atıyoruz.Bu hiçte küçümsenmeyecek bir başarıdır.

Bunu da kendi imkanlarımızı değerlendirerek yapıyor olmamız heyecanımızı da artırıyor ve gururlandırıyor. Bu çok önemsediğimiz Yazlık Ilıca Termal Tesisi hizmete hazır hale geldiğinde Gölcük’ü Şifa kenti yapacak. Bu sayede Yazlık Ilıca Termal Turizm tesisimiz  Ülke genelinden hatta Yurt dışından ilgi görecek dedi.

Kaymakam Adem Yazıcı,Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i Gölcük’e ve Gölcük Halkına verdiği değer,önem ve katkılarından dolayı bir kez daha kutluyorum.Yazlık Ilıca Termal Turizm Tesisi her yönüyle Gölcük’e artı değer kaydedecek bir projedir.Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in üstün gayreti sonucunda böylesi bir Projeye sahip olmamız gerçekten bir şanstır.Umuyorum ki bu Tarihi yapı tamamlandığında Gölcük’ün tanıtımı,turizme vereceği değer ve Ülkemize,Gölcük’e sağlayacağı ekonomik kazançlar açısından katkı sağlayacaktır dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817