ELLİBEŞ OLMADAN MAZBATA ALDILAR

Kongresini tamamlayan AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, dün düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Mazbatayı; İl Başkan Vekili Şahin Talus, Teşkilat Başkanı ve Kongre Komisyon Başkanı Halit Çokan ile Seçim İşleri Başkanı Alper Doğan,İzmit İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Besim Tayfun Ağar’dan aldı.

‘3 HAFTADA KONGREYE HAZIRLANDIK’

Mazbatayı aldıktan sonra toplu bir fotoğraf veren AK Parti’de İl Başkan Vekili Şahin Talus açıklama yaptı. Talus, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recepğ Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleşen 7. Olağan İl Kongremizi partimize yakışır şekilde gerçekleştirmekten onur duyuyoruz. Bu başarı, kuruluşundan bu yana partimize hizmet vermiş teşkilat mensuplarımızın ve onların emekleriyle oturmuş  kurumsal yapının başarısıdır. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığının 15 günde 10 ilçe kongresini tamamlayıp 24 günde il kongresine hazırlandığını bir kez daha hatırlatmak isteriz” dedi.

‘BAŞARIYI KARALAMAK İSTİYORLAR’

Talus, “Siyasi açıdan bu başarıyı kıskananlar olduğunu ve iftiralarla bu başarıyı karalamak istediklerini görüyoruz. Ama milletimiz her şeyin farkında. Milletimizi düşünen, sorunlarıyla gerçek anlamda ilgilenen tek partinin AK Parti olduğunu görüyor ve biliyor. Bu nedenle AK Parti’nin güçlü olmasını önemsiyor. Çok yoğun dünya ve ülke gündemi arasında kongremize teşrif ederek, hem bizleri hem de gerçekleştirdiği toplu açılış töreniyle ilimizi onurlandıran Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, tüm katılımcılara ve değerli delegasyona teşekkür ediyoruz. Gelemeyip çiçek gönderen, tebrik mesajları ileten bütün siyasilere de teşekkür ediyoruz. Bizleri siyasi nezaketleriyle onurlandırdılar” şeklinde konuştu.

‘İL BAŞKANIMIZIN GENEL DURUMU İYİ’

Konuşmasını sürdüren Talus, “İl Başkanımız eşinin testinin pozitif çıkması sebebiyle kongreye katılamadı. Ancak manevi desteğini hiç esirgemedi. Kongreyi beraber götürdük. Cumartesi günü ise il başkanımızın testi pozitif çıkınca mazbatayı bizim almamızı istedi. Özellikle pandemi koşulları olduğu için ilçe başkanları, belediye başkanları katılmadı. Sadece il yönetimiyle geldik. Genel başkanlığımız önderliğinde çok güzel bir kongre yaptık. Katılan herkese çok teşekkür ederiz. Katılmayıp çiçek gönderen siyasi partilere teşekkür ediyoruz. İl başkanımıza canlı bağlanıp yönetim kurulu toplantısı yapacağız. Durmak yok yola devam. İl başkanımızın genel durumu iyi. Ateş veya başka bir şikayeti yok. İlaçlarını düzenli kullanıyor. Allah’ın izniyle yakın zamanda beraber olacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817