Ellibeş ve Yücel'den köy ziyaretleri

.Köy Muhtarı Murat Kayabay ve Köy halkı tarafından karşılanan heyet Muhtarlık binası altındaki köy kahvesinde bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel,Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş ve İlçe heyetini oluşturan İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe yönetim kurulu heyeti ile birlikte Gölcük’e bağlı tüm köylerimize ziyaretlerde bulunuyoruz.

Yapılan bu ziyaretlerde Köylerin öncelikli sorunları, yarım kalmış,yapılması kararlaştırılmış fakat başlanılmamış çalışmalar,köy halkının istek ve talepleri nelerdir gibi bu yönde sorunları tespit ediyor ve rapor haline dönüştürüyoruz. Mesela Gölcük Belediyemizi ilgilendiren konuları Belediye Başkanımıza ileteceğiz diğer konuları da konuyla ilgili mercilere ulaşarak hazırlanan raporu sunarak çözüm üretilmesini isteyeceğiz dedi. Yeni Ferhadiye köyümüzü de ziyaret ederek köyün sorunlarını sizlerden öğrenmek istedik bu nedenle buradayız dedi.

Gölcük Belediyen Başkanı Mehmet Ellibeş,Gölcük’e bağlı tüm köylerimizi aynı ölçüde önemsiyor,sorunlarınızın çözüme kavuşturulması için bundan önce olduğu gibi bundan sonrada destek vermeye katkı sağlamaya devam edeceğiz. Bu yönde Belediyemizin imkanları seferber edeceğiz dedi.

Köy Muhtarı Murat Kayabay öncelikle Köyümüze yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz.Yeni Ferhadiye köyümüzün aciliyet gerektiren ciddi bir sorunu yok.Fakat yapılmasını istediğimiz bazı isteklerimiz var.Bunlar Köyümüz gençlerine iş imkanı sağlanması.Köy mezarlığının çevresinin düzenlenmesi.Köy içi parke taş düzenleme çalışması gerektiren yerlerin yapılması.Köy içerisinde spor aktiviteleri,asker eğlencesi ve Düğün gibi cemiyetlerin yapılmasını sağlayacak eski okul alanının yerinin düzenlenerek Köyümüze kazandırılmasını istiyoruz.

Köyümüzde kuru bakliyat,meyvecilik ve hayvancılık işiyle uğraşan vatandaşlarımız vardı ama artan ilaç,mazot fiyatları maliyeti yükseltip kazancı düşürünce vatandaşlarımız bu işleri yapmaz oldu.Bu yönde ciddi bir teşvik çalışması yapılırsa vatandaşlarımız tekrar üreticiliğe başlayabilir.Bunun için Devlet destek gerekiyor. Ayrıca yüksek su faturaları bedelleri köy halkını mağdur ediyor dedi.

 

                                                                                           

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817