Emin Karaboğa 2. Cumhuriyet koşusunda iki birincilik
 Gölcük Belediye sporun Milli atleti Emin Karaboğa, 25 Ekim 2014 Cumartesi günü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Seka Parkta düzenlenen 2. Cumhuriyet koşusunda ve Zeytinburnu Belediyesi tarafından 26 Ekim 2014 Pazar günü düzenlenen 6. Uluslar arası Cumhuriyet koşusunda kategorisinde 1. olarak büyük bir başarıya imza attı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Cumhuriyet koşusunda 75 yaş üstü kategorisinde 10 km’lik koşuyu Gölcük Belediye sporun Milli Atleti Emin Karaboğa 1. oldu.

Ayrıca Zeytinburnu Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Uluslar arası Cumhuriyet koşusunda 80-84 yaş kategorisinde 10 km ‘lik koşuda yarışan Emin Karaboğa burada da 1. olarak bir kez daha Gölcük’ü gururlandırdı.

Milli Atlet kendisine her zaman destek olan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e ve Gölcük Belediye Spor Kulübüne teşekkür ettiğini belirtti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817