EMNİYET MENSUPLARI İFTARDA KONUK OLDULAR
 Dernek başkanı Ali Akova ve Yönetim Kurulu tarafından düzenlenen iftar daveti, Tütünçiftlik Sahil’de hizmet veren Kasr-ı Çakır Restoran’da yapıldı. İftar davetine, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Akif Aktaş, Körfez İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, Derince İlçe Emniyet Müdürü Atilla Can, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Fikrfet Çetin Kale, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, İlçe Emniyet Müdürlüğü amir ve memurları ile dernek yöneticileri Ahmet Önal, Recep Durul, Fahrettin Fırat, Ali Çakır, Veysel Şenol, Abdullah Kapçak, Sedat Zımba, konuklar İsmail Yurt, Şahin Önal, Hasan Yazıcı, Katip Düzgün yer aldı.

Emniyet Mensuplarına moral amacıyla düzenlenen ve her yıl dernek tarafından geleneksel olarak yapılan iftarda, birlikte açılan oruçtan sonra yemekler yenildi ve çay eşliğinde ilçenin kon uları ile ilgili koyu sohbetler yapıldı.

 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817