EMRE BAĞCE ADAY OLUR MU?
Saadet Partisi (SP)  Körfez  İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz gün Körfez Belediye Başkan adaylığı istişaresi için partililerle bir araya geldi. Partililerin üzerinde konuştuğu isimler ise oldukça dikkat çekici.. Körfez SP İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan’ın önümüzdeki günlerde açıklama yapması bekleniyor.

ÇOK SAYIDA KALİTELİ İSİM VAR

Yine akademisyen Adnan Ayvaz'ın ismi de ön plana çıkarken, parti tabanından da isimler oldukça ilgi gördü. Milli Görüş'ün Avrupa teşkilatlarında görev yapmış, sevilen ve siyasi geçmişi olan isimlerden Muhammet Turhan da partinin istediği isimler arasında yer alıyor. Geçmiş dönemlerde il gençlik kolları başkanlığı yapmış Hikmet Aydın, Körfezli iş adamlarından Ömer Sönmez ve Fahrettin Fırat'ın isimleri de aday adaylığı için partililer tarafından listeye yazıldı. 

DENGELER DEĞİŞECEK Mİ?

Aynı zamanda Körfez'de bir dönem gençlik kolları başkanlığı ve Anadolu Gençlik Derneği Başkanlığı görevini yürütmüş olan Söz Kocaeli Gazetesi'nin imtiyaz sahibi Can Bozalan'ın ismi de adaylık için listeye yazıldı. Saadet Partisi'nin Körfez Belediye Başkan adayını yakın zamanda açıklaması bekleniyor. İsmi açıklanan adayın Körfez 'de dengeleri değiştireceği konuşulurken, böylece SP'nin sessiz sedasız iyi bir hamle yapacağı gözler önüne serilmiş oldu. // Haber :  Ahmet YARAR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan 10 yıl önce

emre bağce dediğiniz adam konferansa gelcem dedi ama gelmedi hani nerde bir tejk haber resim var mı. adam satmış saadet'i daha olayın başından. bu iş recep sarıdoğan ve can bozalan arasında geçecek demedi demeyin. ama sarıdoğan hem hitabet he mvizyon bakımından yetersiz bakalım nolcak ellerinde tanınmış tek adamları can bozalan kaldı iş oraya doğru sürükleniyor

Avatar
Atilla @Kenan 10 yıl önce

kenan bilmeden konuşma annesi rahatsızlandığı için gelemedi. hem sen kimsin de aday tahmini yapıyorsun

banner2817