Engelli çocuklardan Doğan'a Sevgi Seli

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Körfez 42 Evler Mahallesi'nde faaliyetlerini sürdüren Özel Peteğim Eğitim Okulu'nu ziyaret etti. Zihinsel engelli gençlerin topluma kazandırılması için faaliyet gösteren okulda yöneticilerle görüşen Başkan Doğan'ın ziyareti öğrenciler tarafından da sevinçle karşılandı.

DOĞAN DUYARLI VE BİLİNÇLİ BİR BAŞKAN

Okul Müdürü Gülser Öğütçen’in okulun faaliyetleri hakkında Başkan Doğan’ı bilgilendirdiği ziyarette İzmit Zihinsel Engelliler Beceri Geliştirme Dernek Başkanı Muhittin Erkaya’da hazır bulundu.  Erkaya “milletvekilliği sırasında engellilere yönelik çalışmaları ile pek çok soruna çözüm bulan Dr. Nevzat Doğan’ın belediye başkanı olduktan sonrada aynı duyarlılık ile çalışması bizleri mutlu ediyor. Kendisi bu konuda oldukça duyarlı ve bilinçli” dedi.

HEPİMİZ ENGELLİ ADAYIYIZ

Ziyareti sırasında engelli öğrenciler ile yakından ilgilenen Başkan Doğan, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü, her insanın aynı zamanda bir “engelli adayı” olduğunu hatırlaması açısından önemli bir gün” dedi. Duyarlılığın ve farkındalığın bir güne sıkışıp kalmaması gerektiğini söyleyen Başkan Doğan, duyarlılık ve farkındalık engelleri engelsiz kılacak güçtedir diyerek herkese büyük görevler düştüğünü belirtti.

ŞAMPİYON MUTLU OLDU

 

Ziyaret sırasında okulda öğrenim gören Türkiye Atletizm Şampiyonu zihinsel engelli Mücahit Açıkgöz başkanın okullarını ziyaret etmesinden son derece mutlu olduğu ifade etti

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817