“ENGELSİZ İZMİT” İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Yeşil Doğa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne yaptığı ziyarette “Engelsiz Şehir İzmit” için çalışmalara başlandığını ifade ederek “ engelleri ortadan kaldırmak bizlerin elinde. Herkes bu konuda duyarlı olmalı ve üzerine düşeni yapmalıdır” dedi.

 

önemli ve umut verici adımlar

 

Ak Parti İzmit İlçe Yöneticisi Selim Sevim ve Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mehmet Ata Doğan’ın kendisine eşlik ettiği ziyarette Okul Müdürü Serap Korkmaz’dan çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Doğan “  Engelsiz bir yaşam için, engelsiz bir şehir için gayret içindeyiz. Milletvekilliği döneminde engelli komisyonunda bizzat çalışarak yasanın çıkmasında görev aldım. Şehrimizde de bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Engelsiz bir İzmit için çalışmalarımızı başlattık. Parklarımızda, konaklarımızda bu konuda özen göstererek çalışıyoruz. Sanayi Mahallesi ve Akmeşe Mahallesi’ne açtığımız konaklarda bunu uyguladık. Bir camimize asansör yaptık. Parklarımızda engelli çocuklarımıza özel uygulamalar yapıyoruz. Engelli Meclisi’miz ve Engelli Ritm gurubumuz önemli işlere imza atıyor. Bunlar önemli ve umut verici adımlar. Bu konudaki çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.

 

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

 

 “Engelsiz Yaşam Merkezi” adı altında uygulanacak proje ile engellilerin yaşam standartlarını arttırmayı hedeflediklerini dile getiren Başkan Doğan “ engellilerimizi önemsiyor ve bu konuda hizmet veren dernekleri destekliyoruz. Her zaman onların yanındayız. Hem engelli vatandaşlarımıza, hem ailelerine her zaman yakın olduk, olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

anlamlı ziyaret

 

Başkan Doğan’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Yeşil Doğa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Serap Korkmaz “ Başkan Doğan’ın desteği bizler için çok önemli. Ziyareti bizim için çok anlamlıydı. Kendisine desteği için teşekkür ediyoruz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817