ENGELSİZ KULAÇLAR BAŞKANLA BULUŞTU

 

İzmit Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde açılan ve 10 -20 yaş arasındaki engelli gençler için bir motivasyon fırsatı olan kursta yapılan çalışmaları çok önemsediğini dile getiren Başkan Doğan, kursun Ağustos ayı sonuna kadar hizmet vereceğini bildirdi. Engelleri attıkları kulaçlarla aşan çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Doğan “Çoğunluğu zihinsel ve otistik engelli olan bu çocuklarımız burada sadece yüzmüyorlar. Hayata nasıl bağlı olduklarını bize kanıtlıyorlar” dedi.

 

Haftada iki gün ve ücretsiz olarak hizmet veren kursa katılan gençlerin spor sayesinde daha mutlu ve dirençli olacaklarına inandığını ifade eden Başkan Doğan bulunarak engelli gençlerle ve aileleri ile sohbet etti. Gençlerin her biri ile yakından ilgilenen Başkan Doğan engelsiz yüzücülere bone hediye etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817