Engin Koyun En  Sonunda İsyan Etti

Engin Koyun sosyal paylaşım sitesinden de yazdığı isyan mesajında, birkaç dönem üst süte meclis üyesi olan ve halen daha da devam etmek isteyenlere seslenerek, adaylıktan vaz geçmelerini ve yeni isimlere şans tanınması için parti yönetimleri ile başkan adaylarının ellerinin rahatlatılmasını tavsiye etti.

Engin Koyun’un paylaştığı mesajında şu cümleler yer aldı; “Kardeşlerim 17 Yıldır Partimin hizmetindeyim.Tüm teşkilatları çok iyi bilirim. Değişim, yenilenmek çok önemli. Belediye başkanları çeşitli sebeplerden değişir. Milletde zamanla kabullenir. Benim anlayamadığım, bazı Meclis üyeleri nedendir koltuğunu hiç kaybetmiyorlar. Size tavsiyem ah alıyorsunuz. Sizin geçim sıkıntınızda yok. Yarın songün rahatladın Teşkilatları, Başkanları. Dost acı söyler. (Not: Teşkilatlarımızdan gelen sayısız tel. Özetidir). “

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817