Engin Koyun Saha Çalışmalarına Hız Verdi

Bu hafta içinde ilçede ki muhtarları tek tek ziyaret eden Engin Koyun, 3 dönem başarıyla yaptığı İlçe Başkanlığının da verdiği rahatlıkla her gittiği yerde güler yüzle karşılandı.

Engin Koyun, muhtar ziyaretlerinin yanı sıra ilçede ki meclis üyeleri ve iş adamlarına da giderek aday adaylığını duyurmaya devam etti.

Bu kapsamda Ayşe Hacet Aşar’ı ve eşi Selim Aşar’ı da iş yerinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında çalışmaları hakkında bilgi veren Engin Koyun, seçimlerle ilgili, sohbet etti. Engin Koyun, İlçe Başkan yardımcısı Yusuf Eryarsoy’u da iş yerinde ziyaret etti. Ziyarette seçim çalışmaları ve gelişmeler üzerine sohbet edildi.

İlçe Başkanlığı yaptığı dönemlerde ilçe halkı ve iş adamları ile yakın temaslarda bulunan ve gönülleri kazanan Engin Koyun, çalışmaları sırasında da sıcak bir şekilde karşılandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817