Engin Koyun’un 3 Puan Sevinci!

İlk yarıya tutuk başlayan, ikinci yarıda ise daha istekli görünen Yeşil Siyahlılar, aradığı gole 53. dakikada kavuştu. Batuhan Er, kaleciyi de geçerek topu boş ağlara bıraktı ve ekibimiz 1-0 öne geçti.

SIRADA ERZİNCAN VAR

Golden sonra atakları devam eden Kocaelispor, mücadelenin son bölümünde Dilaver’le farkı ikiye çıkardı. Maçın kalan bölümlerinde başka gol olmayınca Kocaelispor sahadan 2-0 galip ayrıldı. Bu galibiyetle puanını 55’e yükselten Kocaelispor, 3. sıradaki yerini korudu. Ekibimiz 32. hafta maçında 7 Nisan Çarşamba günü Anagold 24Erzincanspor’u konuk edecek.

“BU İŞİ BAŞARACAĞIZ”

Maç sonunda bir açıklama yapan Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, takımının kazandığı bu önemli 3 puan nedeniyle çok sevindi. Koyun, açıklamasında; “Kahramanmaraşspor AŞ karşısında aldığımız galibiyetten dolayı tüm futbolcularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum. 66 ruhuyla bu işi başaracağız” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817