ER MEYDANI'NDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Yüzme Havuzu, Sporcu Fabrikası ve Spor Kompleksi

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, ilçe genelinde sporun gelişimine katkıda bulunacak birçok önemli projeyi halkın hizmetine sunmaya devam ediyor. Hem sağlıklı nesillerin hem de geleceğin yıldızlarının yetişmesi için sporda tesisleşmeye büyük önem veren Başkan Bulut, bu dönem Kapalı Yüzme Havuzu, Sporcu Fabrikası ve İshakçılar Spor Kompleksi gibi önemli eserleri halkın kullanımına sundu. Başkan Bulut’un üzerinde önemle durduğu ve yapımını takip ettiği tesislerden biri de yine ilçenin 7 yeni mahallesi Çavuşlu, Geredeli, Karagöllü, Kaşıkçı, Tahtalı, Terziler ve Toylar’ın merkezi olan İshakçılar'a inşa ediliyor.

22 Ekim’deki Güreşler Çalışmalar Nedeniyle İptal Edildi

İshakçılar’da bulunan İlçe Jandarma Komutanlığı’nın karşısındaki alana inşa edilen Er Meydanı, hem görünümü hem de yapısal özellikleriyle Türkiye genelinde örnek bir proje olarak niteleniyor. Bin 570 m2’lik alan üzerine yapılan Er Meydanı, 3 bin 368 kişilik seyirci kapasitesine sahip olacak. Çalışmaların hummalı bir şekilde devam ettiği Er Meydanı projesi kapsamında bu yıl 22 Ekim tarihinde yapılması planlanan güreşler ise tertip komitesi tarafından iptal edildi. Başkan Bulut’un halkın hizmetine sunacağı Er Meydanı projesi tamamlandıktan sonra 2018 yılı itibariyle Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Güreşleri’ne ev sahipliği yapmaya başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817