Erzurumlular Vakfı’nda Kalabalık Bayramlaşma

Vakfın İzmit merkezdeki bayramlaşma törenine Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Remzi Kaya, BBP Derince İlçe Başkanı Fatih Ekmekçioğlu, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) Kadın Kolları Başkanı Canan Soylu, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Yıldırım Karadeniz, Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanı Müdeher Özçelebi, Başiskele Erzurumlular Derneği Başkanı Muharrem Örs, Kocaeli Erzurum Aşkaleliler Derneği Başkanı Zülküf Eta, Kartepe Erzurumlular Derneği Başkanı Hüseyin Şimşek, Körfez Erzurum İspir Yaylalı Köyü Derneği Başkanı Erol Kazma, Dilovası Horasanlılar Derneği Başkanı Yavuz Yılmaz, İzmit Öğretmenevi Müdürü Halil İbrahim Soylu, tanınmış iş insanlarından Erkan Paksoy, Kocaeli Tüm Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KOTSİAD) Genel Başkanı Erkan Gül, Vakıf Mütevelli Heyeti Başkanı Nurettin Tezel, vakıf yöneticileri ve çok sayıda Erzurumlu katıldı.

BAŞKAN'DAN BAYRAM KUTLAMADI

Vakıf binasındaki geniş katılımla bayramlaşma sırasında tüm konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Tören sırasında bir konuşma yapan ve tüm konukların Kurban Bayramı'nı tebrik eden Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Önal, “Bayramların birlik ve beraberliği pekiştirdiği dayanışmayı ve yardımlaşmayı samimi duygularla yaşamamıza imkân sağlayan, gelenek ve göreneklerimizin önemini hatırlatan bayram günleridir. Nice bayramlara ulaşmamız dileğiyle mübarek Kurban Bayramınızı tebrik ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817