ESENTEPE STADI YARDIM İSTİYOR..!

Körfez Tütünçiftlik  Esentepe Mahallesi’nde yer alan ve ilçedeki amatör futbol takımlarının maç ve antrenmalarını yaptıkları Esentepespor Stadı’nda, yeni bakım çalışmaları yapılmasına rağmen Suriyeli mültecilerin yine sahayı kirlettikleri belirtildi.

İlçenin tanınan ve sevilen teknik adamlarından olan Murat Durul, stadın özellikle soyunma odaları bölümlerindeki kirlenmeyi resimleyerek, sosyal paylaşım sitesinde yayınladı ve yetkililerin önlem almalarını istedi.

Esentepe Mahallesi’nde yer alan stat, Suriyeli ailelerin ilk gelişleri sırasında açık hava kampı gibi kullanılmış ve aileler burada kalmıştı. Sonrasında da maçlar başlayınca boşaltılmış ama yine de aileler buradan gitmek istememişti. Zaman zaman sahada oynayan futbolcuları da rahatsız eden guruplar, daha sonra alınan önlemlerle uzaklaştırılmıştı.

Son günlerde bazı gurupların akşam saatlerinde yine stat ve çevresini kullanmaları ve kirletmeleri üzerine tepki gösteren Murat Durul ve kulüp yöneticileri, yeni bakım yapılmasına rağmen alanın kirletildiğini ve kalıcı önlem alınması gerektiğini söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817