Eşini pompalı tüfekle öldürdü tahliye istedi
 Derince Deniz Mahallesi Gonca Sokak’taki ikametgâhında kendisini aldattığını düşündüğü eşi Hayriye Tan’ı pompalı tüfekle çocuklarının gözü önünde pompalı tüfekle öldüren Hacı Osman Tan Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıktı.

11 EYLÜLE ERTELENDİ

Dinlenmesi gereken tanık Fatma Erdoğan’na, adresinin değiştiği için ulaşılamadığını belirten mahkeme başkanı, sanığın tedavisi ile ilgili olarak Adli Tıp Kurumu’ndan gelen raporu okudu. Rapora göre Sivas Devlet Hastanesi tarafından düzenlenen raporun, gerektiği gibi düzgün alınmadığı belirtildi. Tahliyeyle ilgili sözü olamadığını söyleyen sanık müdafii Av. Hüseyin Acurman, Adli Tıp Kurumu’nun raporunun beklenmesini istedi. Sanık Hacı Osman Tan ise tahliyesini talep etti. Sanığın tutukluluk halinin devamına hükmeden mahkeme, tanık Fatma Erdoğan’ın yeni adresine başvurulup, ifadesinin alınmasına karar vererek duruşmayı 11 Eylül tarihine erteledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817