ESNAF DEVAM DEDİ

Yahya Öztürk, daha önce de periyodik aralarla esnaf üyeleri ziyaret ettiğini ve bunu sürdürmeye devam edeceklerini ifade ederek, ‘’Esnaf toplumun ekonomik aynasıdır. Benim üyemin yüzü gülüyorsa ülkede işler yolunda demektir. Şu anda sıkıntılı bir dönem yaşıyoruz ve İnşallah alınan ve alınacak olan önlemlerle bu günleri aşacağız. Biz de o da olarak bu günlerde üyelerimizin yanında olmaya, onlara en azından moral verip, yol göstermeye çalışıyoruz. Bu nedenle de üyelerimiz tarafından da memnuniyetle karşılanan ziyaretleri sıklaştırdık’’ dedi.

Yahya Öztürk, esnaflığın zor bir meslek olduğunu ama ülke ekonomisindeki payının, katkısının asla tartışılamayacağını da belirterek, ‘’Esnafımız ülkesini her zaman sevmiş ve fedakarlık gündeme gelince de elini değil, gövdesini taşın altına koymuştur. Biz de esnafın temsilcileri olarak aynı anlayışla çalışmaya devam ediyoruz. Kısa dönemde esnaf odamızı önce barakadan modern bir binaya taşıdık, ardından da kendi binasını almasını sağladık. Esnafımıza hak ettiği hizmetleri vermeye de devam edeceğiz. Kongremiz yaklaşıyor ve üyelerimiz ziyaretler sırasında devam etmemizi beklediklerini söylediler. Arkadaşlarımızla durumu değerlendirdik ve devam etme kararı aldık. İnşallah yeni dönemde yöneticilerimizin de alacağı tedbirler ve bizim sağlayacağımız desteklerle esnafımızı iyi günler bekliyor olacak’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817