ESNAFTAN DOĞAN’A TEŞEKKÜR

 

Periyodik aralıklara esnaf ziyaretleri yapan ve esnafın görüş ve isteklerini dinleyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, son olarak Mehmet Ali Paşa Mahallesi'nde hizmet veren esnafları ziyaret etti.

 

HER ZAMAN ESNAFIN YANINDAYIZ

 

Bölge esnafı ile tek tek sohbet eden ve esnafın sorunlarını dinleyen Doğan, "Esnafımız bizim ahilik geleneğimizin emaneti, sosyal dokumuzun temel taşıdır. İzmit'e hizmet eden esnafımızı rahatlatmak, sorunlarını çözmek, imkanlarını arttırmak için göreve geldiğimiz günden bu güne çok önemli adımlar attık. Bu kapsamda Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde pek çok çalışma yürüttük. Mahallenin hem fiziksel hem sosyal yapısını iyileştirdik. Çalışmalarımız hızla devam edecek. Her zaman esnafımızın yanında olacağız. Allah esnaflarımıza hayırlı kazançlar ve bereket versin" dedi.

 

ESNAFTAN DOĞAN’A TEŞEKKÜR

 

Ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini belirten esnaflar, Başkan Doğan’a büyük ilgi gösterdiler. Doğan’ın kendilerini sık sık ziyaret ettiğini ve dinlediğini dile getiren esnaflar yapılan hizmetlerden memnun olduklarını belirterek teşekkür ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817