FAHRİ GÜLER'DEN GÖRKEMLİ BAŞVURU

Kalabalık bir gurupla ilçe başkanlığına gelen Fahri Güler, destekçileri ile birlikte başvurusunu tamamladı.

Dosya teslim töreni sırasında açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Şener Söğüt, gece gündüz çalışmaları gerektiğini, ahirette hesap günü yapılanların hesabının verileceğini hatırlatarak, “Gece gündüz çalışmalıyız. Liderimiz günde 3 saatlik uykuyla bu hesabı düşünerek çalışıyor. Biz de çalışmalıyız” dedi.


Daha sonra konuşmasını yapan Fahri Güler, “Cumhurbaşkanımızın gençlerin yedek kulübesinde oturmamaları yönündeki çağrısı üzerine, davamıza ve Körfez halkına hizmet etmek için aday adayı oldum. Ailemle ve yakınlarımla istişareler yaparak bu göreve talip oldum. Dün idrak ettiğimiz Öğretmenler Günü nedeniyle başta Mustafa Kemal olmak üzere tüm öğretmenlerin günlerin kutluyorum. Büyükşehir için adaylığı açıklanan Tahir Büyükakın’ın da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Fahri Güler daha sonra dosyasını Şener Söğüt’e teslim etti ve meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunu tamamladı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817