Faruk Denlinin sağlık durumu iyiye gidiyor
 Körfez  İlimtepe yolunda seyir halinde olan Körfez Belediyesi’ne ait araç kaza yaptı.

Kazada; Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı Faruk Denli ve şoför Ümit Küçük ağır şekilde yaralanırken Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Fahri Altunakar ve diğer araç sürücüsü İlter T. hafif şekilde yaralandı.

İzmit İlimtepe yolunda Sevindikli Köyüne gitmek üzere seyir halinde olan Ümit Küçük kontrolündeki Körfez Belediyesi’ne ait araç, aynı yol üzerinde seyir halinde olan Yeter Şiret direksiyon hakimiyetini kaybederek kendisine çarpması sonucu kaza yaptı. Olay yerine sevk edilen ambulanslarla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılardan Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı Faruk Denli’nin kafasından hasar aldığı, durumunun ağır olduğu ve uyutulduğu, doktorlar tarafından 2 saat sonra uyandırılarak durumunun iyiye gittiği  öğrenildi. Belediye aracının şoförü Ümit Küçük’ün belinin kırıldığı ve durumunun ağır olduğu, Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Fahri Altunakar ve diğer aracın sürücüsü İlter T.’nin ise durumunun iyi olduğu acil serviste tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.












Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817