Fen Lisesi’ne 200 Kişilik Konferans Salonu

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün “Ülkenin kalkınması için en önemli temel taşı eğitimdir” diyerek verdiği önem sonrasında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de eğitim kurumlarından gelen talepleri tek tek sıraya alarak çalışmaları aralıksız sürdürüyor.

KOLTUKLAR TAKILDI

Ekipler son olarak Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün de okul ziyareti sırasında söz verdiği gibi Körfez Med Marine Tuncer Şen Fen Lisesi’ne konferans salonu kazandırdı. Salonun iç tefrişatı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tamamlandı ve sahne kurulu gerçekleştirildi. Daha sonra da koltuklar takıldı.

BAŞKAN SÖĞÜT’E TEŞEKKÜR

200 kişilik konferans salonunda çalışmalar tamamlanırken, okul yönetimi de Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e teşekkür etti. Körfez Belediyesi yetkililer, “Eğitim kurumlarına olan desteğimiz sürecek. Bizlere iletilen talepleri iş programına alıyor ve çalışmalara hemen başlıyoruz” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817