Fikret Gündüz Tahliye Oldu
Suadiye`nin tanınmış simalarından, SUMOTAŞ eski başkanlarından, DP`de il yönetim kurulu üyeliği de yapan Fikret Gündüz, İl Jandarma Komutanlığı`na bağlı ekiplerin 2008 yılının ocak ayında düzenlediği “Kanal 0-4” operasyonu kapsamında ‘çete lideri` olduğu iddiasıyla gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

ÇOĞU SERBEST KALMIŞTI
Dosya kapsamında 40 şüpheliden 15`i tutuklanmış, 17`si de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Operasyon Suadiye çevresinde işlenen faili meşhul cinayetler, ihaleye fesat karıştırma, çıkar amaçlı suç örgütü kurulduğu iddiasıyla gerçekleştirilmişti. Aradan geçen yıllar içinde tutuklu bulunan çok sayıda sanık serbest kalmıştı.

TAHLİKE KARARI ÇIKTI
Fikret Gündüz ve Muharrem Arpacı ise yaklaşık 4 yıldır tutuklu bulunuyordu. İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davaya tutuklu sanıklar ile avukatları katıldı. Davada avukatların itirazı üzerine Fikret Gündüz ve Muharrem Arpacı`nın tahliyesine karar verilirken, mahkeme 12 Şubat tarihine ertelendi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817