FİKRİ IŞIK KÖRFEZ’DE GENÇLERLE BULUŞTU

Ak Parti Kocaeli Milletvekili TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı  Fikri Işık, Ak Parti Körfez  Gençlik Kollarının hazırladığı ilk kez oy kullanacak ve her hangi bir partiye üye olmamış  gençlerle bir araya geldi. Programa Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun, Ak Parti Körfez Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık, Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mevlüt Ağra, Ak Parti Esentepe Mahallesi Temsilcisi, Ak Parti Körfez İlçe Yöneticileri programa eşlik etti.

Körfez Köprüsü Ulaşımı Rahatlatacak

Körfez Esentepe Mahallesinde gerçekleşen programda Işık, gençlere kendini tanıttıktan sonra yerel ve genel çalışmalar hakkında bilgi verdi. Özellikle geçtiğimiz günlerde ayaklarının temeli Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılan Körfez geçiş köprüsü hakkında bilgi veren Işık, Körfez Geçiş Köprüsü ve İzmir otobanının bitmesi ile beraber İstanbul-Gebze– İzmir arası ulaşımın çok daha rahatlayacağını belirtti. Körfez Geçişi hakkında bilgi veren Işık “Yapımına başladığımız Körfez Geçiş Köprüsü dünyanın iki ayak arası en fazla olan ikinci köprüsü olma özelliğini taşıyor. Körfez geçişi şu anada beklemeyi saymadan 45 dakikada yapılırken köprünün bitmesi ile beraber 3-4 dakikada yapılacak. Ayrıca İzmit’in trafik yükünü de büyük ölçüde rahatlatacak. Sayın başbakanımızın katılımı ile temel atmasını gerçekleştirdiğimiz Körfez Geçiş Köprüsünün 2,5 yıl sonra hizmete açılması hedeflenmektedir. Türkiye darbeler, muhtıralar ile anılan bir ülke olmaktan çıkarak artık seçilenlerin ülkeyi gerçek manada yönettiği kalkınma yolunda da hızla ilerleyen, büyük projeleri yapabilen bir ülke haline geldi” dedi.

Tadı Acı Ama Şifası Yüksek İlaç Gibi

Daha sonra gençler ile sohbete devam eden Işık, son günlerde gündemde olan çözüm süreci ve İsrail’in Mavi Marmara saldırısından dolayı Türkiye’den özrü ile ilgili gençlerin fikirlerini alarak onları dinledi. Sonrasında konuyla ilgili konuşan Işık, “Çözüm süreci tadı çok acı fakat şifası çok yüksek olan bir ilaç gibidir. Bu topraklarda terörün bitmesi ile beraber Türkiye’nin büyüme ve kalkınması daha da hızlanacaktır. Dış politika her zaman ilkeli duruş sergiliyoruz. İsrail’in özür dilemesi de bu ilkeli ve kararlı duruşun bir sonucudur” dedi.

Esentepe’deki Dernekleri Ziyaret

Işık daha sonra Körfez Esentepe Mahallesindeki dernekleri ve kıraathaneleri tek tek dolaşarak vatandaşlarla selamlaştı. Işık bu kapsamda sırasıyla, Tekkeköy Beldesi Derneği, Pirahmetliler Köyü Derneği, Harmancık Köyü Derneği, Yağmurdereliler Köyü Derneklerini ziyaret etti. 




 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817