FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ! HAYTAP GENEL SEKRETERİ ÇITIRIK'TAN ŞOK CEVAPLAR!!!
Dün yayınladığımız haberde HAYTAP Genel Sekreteri Nesrin Çıtırık'ın tutarsız açıklamalarına yer vermiştik. Kandıra'daki Hayvan Hapishanesi'ni koruyan yorumlarını sizlerle paylaşmıştık.

Mersin'de aynı durumdaki bir yerdeki hayvanlara el konulmasına yardım ettiğini, hayvanların Mersin Barınağı'na teslim edilmesine destek olduğunu, kendi kaleminden yazdıklarıyla sizlere aktarmıştık.

Ve tüm bu tutarsız açıklamaları karşısında kendisine bazı sorular sormuştuk. Bakın Sayın Çıtırık sorularımıza ne cevaplar verdi:

İŞTE SORULAR:

Evet Sayın Nesrin Çıtırık!

Barınakları kötülüyorsunuz, ama Mersin'
deki hayvanların el konulup barınağa teslim edilmesine yardım ediyorsunuz!

Mersin'deki kurum yetkililerinin hayvanlar çok kötü durumda değil demelerine kulak tıkayıp, oradaki hayvanların kurtarılmasına yardım ediyorsunuz.

Son zamanlarda gelip görmediğiniz, yayınladığımız fotoğraf ve videoları da görmezden geldiğiniz, kurum yetkililerinin bile köpeklerin içler acısı halde olduğunu tesbit ettikleri Seyitaliler Hayvan Hapishanesi'ni neden savunuyorsunuz?

Kısırlaştırma karşıtı bir kişiyle aynı düşüncede misiniz? Hayvanların tedavi edilmeden, 10 günde bir beslenerek, kısırlaştırılmadan, yağmur altında, kar altında, çamur içinde bir arada yaşamaları gerektiğine mi inanıyorsunuz?

İŞTE ÇITIRIK'IN VERDİĞİ CEVAPLAR:

Nesrin Çıtırık

19 saat önce yorumlandı

Değerli basın mensubu, yazdığım naçizane yorum ve görüşlerime sayfanızda bu kadar geniş vermenize teşekkür ederim. Ayrıca diğer yazılarımı da nokta ve virgülüne kadar okumanız da önemli bir gazetecilik örneği. Bu bağlamda, Kocaeli’nde ki gönüllüve dernek üyelerine ve de şu anda ki dernek başkasına sorarak, Kocaeli’nde gönüllülerin ve derneğin belediye ve kurumlar tarafından ilk kabulunun benim girişimim ve bizzat oraya gitmemle olduğunu, Kocaeli’nde ki bakımevinin ve gönüllü çalışmaların iyi sayıldığı bu günlere gelmesinde büyük payım olduğunu size anlatacaklardır. Bu kadar dikkatli ve araştırmacı bir basın mensubu olarak madem beni takip etmeye karar verdiniz, Kocaeli için yaptıklarımı da sayfalarınızda görmek isterim. Selam ve sevgilerimle… Nesrin Çıtırık


Nesrin Çıtırık19 saat önce yorumlandı

sayin editör, seyitaliler de bulunan hayvanlarin perişan durumuna, 4 yil boyunca hukuksal süreç devam ederken, niçin seyirci kalinmiş? bu süreçte o hayvanlara mama, ilaç, veteriner, tedavi, klübe, gölgelik, zemin için çakil sağlanmadi? niçin hayvanlarin daha kötü duruma gelmesi beklendi? bu sorularin cevabini da beni araştirmaya verdiğiniz zaman ve titizliği göstererek araştirmaniz basin etiğine daha çok yakişacaktir. selam ve saygilarimla. nesrin çitirik


Fırat Ahmet Yıldız11 saat önce yorumlandı

çok başarılı bir haber analiz olmuş ;
tutarsızlık dediniz bende bir örnek vermek istedim ;
nesrin çıtırık'ın "herkese hakaret etmemeyi öğreteceğim" şeklindeki söylemleri vardır,
aynı yönetimde olduğu aynı masada oturduğu
haytap başkanı kişilk haklarıma saldırıyor,
başkan yardımcıları osman sayhan ve nesrin çıtırık,
yönetim kurulu üyeleri damla doğan şahin ve ufuk bayraktar şahsıma hakaret ediyorlar (hepsinin ekran çıktıları elimdedir)
ama nesrin çıtırık herkese ahlak dersi veriyor...
nesrin çıtırık başkasına bir söz söylemeden önce kendi yönetim kuruluna daha da ironiki önce kendine "hakaret etmemeyi" öğretmelidir.


Nesrin Çıtırık3 saat önce yorumlandı

sayin editor, firat yildiz in sahsima iliskin yorumuna olan cevabimi da umarim yayinlarsiniz. firat yildiz bana ve mensubu oldugum federasyona olan hakaretlerinden dolayi kendisine acilmis olan ceza davasina ifade vermedigi icin hakkinda yakalama karari cikmis bir arkadasimizdir. hazir kendisini burada gormusken, yakalama kararini kaldirtmasi icin once polise teslim olup ifade vermesini rica ediyorum. polisten kacmasinin sebebini de vesile ile aciklarsa durum vahim ise davayi geri cekelim diye soruyorum. saygilar.. nesrin citirik


Evet Sayın Nesrin Çıtırık!

Biz size çok basit 2 soru sorduk. Biz size Kocaeli için geçmişte neler yaptınız diye sormadık.

Kandıra Seyitaliler'le ilgili 4 yıldır işlem yapılamamasının nedenini Kocaeli Orman ve Su İşleri Müdürlüğü'ne de sorduk. İşte orada haklısınız. Neden 4 yıldır işlem yapılmadı. Onca fotoğraf, onca şikayete rağmen!
Neden Kocaeli Meydan Gazetesi'nin haberiyle yankı bulan ve olayın ulusal medyaya yansımasıyla Türkiye'de olay olan bu araziye ancak geçtiğimiz hafta el konulma kararı alındı?

İşte bu soruyu Kocaeli Orman ve Su İşleri Müdürlüğü'ne sormanız gerekiyor.

Demişsiniz ki; "bu süreçte o hayvanlara mama, ilaç, veteriner, tedavi, klübe, gölgelik, zemin için çakil sağlanmadi? niçin hayvanlarin daha kötü duruma gelmesi beklendi?"

Siz bu araziyi savunmuyor musunuz? Madem bu kadar kötü bir yer, bunu onaylıyorsunuz, neden koruyorsunuz?
Bu olay Ulusal Medya'ya taşınmasaydı, Türkiye öğrenmeseydi, yeterli kamuoyu oluşturulamadığı için 4 yıldır olduğu gibi yine örtbas edilecekti.

Şimdi tekrar soruyoruz?

Hayvanların kötü durumda olduğunu kabul ettiğiniz, Kandıra Seyitalier'de bulunan hayvan hapishanesini neden savunuyorsunuz?

Mersin'deki benzer olayda sergilediğiniz tavrı neden Kocaeli'de de sergilemiyorsunuz?

Kötü durumda olduğunu kabul ettiğiniz bu araziye neden yardım edilmedini, neden iyileştirilmediğini soruyorsunuz.

Şimdi bu soruya da cevap verin!

Siz neden yardım etmediniz, iyileştirmediniz, hayvanların bu duruma gelmesine göz yumdunuz?

Sayın Çıtırık!

Siz Siyasetçi değilsiniz. Önemli bir federasyonda yöneticisiniz.

Sorduğumuz sorulara net cevaplar verin. Sorularımıza soruyla cevap verdiğiniz sürece, yüzlerce hayvan sever karşısında töhmet altında kalacağınızı unutmayınız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat erdinc 9 yıl önce

sayın nesrin hanım sizi gururla izli yorum aranızda bulunan menfaatci gönüllülere dikkat etmenizi bilhassa karamürsel de bulunan, sizlere heran zarar verebilir saygilarimla.

banner2817