Gebze’de hizmet sağanağı devam edecek

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze’de incelemelerde bulundu. Tatlıkuyu esnafını ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Gebze ve Gebze halkı için gece gündüz demeden çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Gebze’de hizmet sağanağı devam edecek’’ dedi.

GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİ DİNLEDİ

Başkan Karaosmanoğlu’na incelemelerinde Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı eşlik etti. Tatlıkuyu esnafını dolaşan ve alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, herkesi tek tek dinleyerek, hizmetlerle ilgili görüş ve önerilerini aldı.

7/24 HİZMET ETMEYE DEVAM

Bir zamanlar sokaklarında ancak çizmeyle yürünebilen Gebze’nin bugün pırıl pırıl bulvar ve caddelere sahip olduğunu hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Gebze ve Gebze halkı için gecemizi gündüzümüze kattık, hafta sonu mefhumu gözetmeksizin 7/24 çalıştık. Ve Gebzemiz gelişti, değişti, daha yaşanabilir bir şehir haline gelmeye başladı. Ancak Gebze ve Gebze halkı için yapacaklarımız daha bitmedi. Öncelik sırasına göre her alanda ihtiyaçları karşılayan hizmetler yapmaya devam edeceğiz’’ ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817