Gelceğin Yıldzları Körfez Futbol Akademisnden Yetişcek
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Amatör spora ve sporculara verdiği önem ve destekle birlikte başlattığı Körfez Belediyesi Futbol Akademisini düzenlenen muhteşem törenle vatandaşın hizmetine açtı.

Bölge futboluna önemli katkı yapmaya hazırlanan Körfez futbol akademisinin açılışı geniş katılımla gerçekleştirildi. Körfezli vatandaşların yanı sıra, spor camiasından da açılış törenine 

büyük ilgi vardı. 

Körfezli Protokolün Yanı Sıra, Tanıdık Simalarda Açılış Törenine İlgi Gösterdi

Geniş katılımın olduğu açılış töreninde Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez İlçe Emniyet Müdürü Cenk Özmen, MHK Eski Başkanı ve Eski Hakem Mustafa Çulcu, TÜFAD Kocaeli Şube Başkanı Remzi Demirer, Sanatçı Çılgın Sedat, Eski Futbolcu Metin Özkan, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye meclis Üyeleri, Daire Müdürleri, Veliler ve çok sayıda vatandaş açılış törenine büyük ilgi gösterdi. 

250 Genç Yetenek UEFA Lisanslı Hocalar Tarafından Yetiştirilecek

Geleceğin profesyonel futbolcuların yetişeceği Körfez Futbol Akademisinin kayıtları geçtiğimiz günlerde başlamıştı. İlginin yoğun olduğu Körfez Futbol Akademisine bugüne kadar 250 genç yetenek kayıt yaptırdı. Spora ve sporcuya verdiği desteklerle, yaptırdığı modern spor tesisleriyle Körfez Belediyesi Çim Halı Saha Tesislerinde spor merkezi haline getiren Körfez Belediyesi Futbol Akademisi Körfezli gençlere kapılarını tamamen açtı. 

Körfezli çocuklar profesyonel hocalar tarafından eğitilerek hem bölge sporuna hemde ülke sporuna önemli katkılar sağlayacak.

Körfez Futbol Akademisi Tamamen Ücretsiz

UEFA lisanslı Antrenörler tarafından eğitilecek olan Körfezli çocuklar, Körfez Belediyesi Futbol Akademisinden tamamen ücretsiz olarak yararlanacaklar. Öncülüğünü eski futbolcu Metin Özkan’nın yaptığı futbol akademisinde genç futbolcular için her detay düşünülmüş. 

Minik futbolcuların ailelerinin de katıldığı tören istiklal marşının okunması ile başladı. Başkan Baran, “Gençliğimize Sahip Çıkmak En Hayırlı İştir”

250 minik çocukların tamamının katıldığı törende konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Türk sporuna yeni sporcular kazandırmayı hedefliyoruz, dedi. Belediye Başkanı İsmail Baran, “Çocuklarımız, gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Yaptığımız her şey onlar için, 

onlara daha güzel bir şehir, daha güzel bir yaşam ortamı oluşturmak içindir. Gençliğimize sahip çıkmak en hayırlı iştir. Her gencin bir spor dalı ile kültür sanat ve müzikle uğraşması lazım. Gençliğimize ve sporun her dalına önem vereceğiz. Gençlerimizi sadece spora teşvik etmekle sınırlı kalmıyoruz onları kültür ve sanat etkinliklerine yönlendiriyoruz. Yakın zamanda hayata geçireceğimiz projelerle geleceğimizin teminatı olan gençlerimize daha kaliteli ve modern hizmetler vereceğiz” ifadelerini kullandı. 

Açılışta Keyifli Dakikalar Yaşandı

Çocukların büyük ilgi gösterdiği Belediye Başkanı İsmail Baran, genç yeteneklerle teker teker ilgilendi. Çocukların kendilerine bu hizmeti ve kolaylığı sunduğu için teşekkür ettiği Belediye Başkanı İsmail Baran, “Her şey sizler için, sizleri aydınlık bir geleceğe taşımak bizler yöneticilerin en büyük görevidir” dedi. Programın devamında kaleye geçen genç yetenekler Başkan Baran’ın attığı penaltı atışlarını kurtarmaya çalıştılar. Bir hayli neşeli anların yaşandığı açılış töreninde çeşitli ikramlar da katılımcılara sunuldu. 

Metin Özkan, “Gençlerimiz İçin Her Şeyi En İnce Ayrıntısına Kadar Düşündük”

Körfez Futbol Akademisinin öncülüğünü ve hocalığını yapan eski futbolcu Metin Özkan programda çocuklarını kayıt ettiren velilerle kısa sohbetler gerçekleştirdi. Velilerin gönül rahatlıkla yolladığı genç yeteneklerle özel olarak ilgilenildiğini ifade eden Metin Özkan, 

“Futbol eskiden bilindiği gibi bir durumda değil her şeyin değiştiği ve insanın vücut yapısıyla ilgili bilimsel çalışmalar gerektiren bir duruma geldik. Bu konuda minik çocuklarımızın çok önemli eğitimler almaları gerekiyor. Bizde her şeyi düşünerek hareket ettik ve çocuklarımız için her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşündük” dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817