Genç kızı zorla kaçırmak istediler
 EVİNİN ÖNÜNDEN KAÇIRILACAKTI

Gebze Osman Yılmaz Mahallesi’nde meydana gelen olayda Ş.Ç. isimli kızı daha önceden tanıyan G.A. isimli şahıs, arkadaşları E.D. ve O.G. ile birlikte Ş.Ç.’yi kaçırmak istedi. Olay şöyle gelişti: Ş.Ç. akşam saatlerinde Osman Yılmaz Mahallesi’ndeki evinin önünde temizlik yapıyordu. Bu sırada Ş.Ç.’yi daha önceden tanıyan ve rahat bırakmayan G.A., arkadaşları E.D. ve O.G. ile birlikte Ş.Ç.’nin evinin önüne geldi. G.A., E.D. ve O.G. ardından, Ş.Ç.’yi zorla araca bindirmek istedi. Çıkan arbedede Ş.Ç.’nin ayağı aracın altında kaldı. Paniğe kapılan ve Ş.Ç.’nin ayağının kanadığını gören şahıslar, Ş.Ç.’yi Gebze’de bir hastaneye bırakıp kayıplara karıştı.

 

SABIKALARI VAR

Yaşanan olayın sonrasında Ş.Ç.’nin ailesi emniyete giderek şikâyetçi oldu. Şikayet sonrasında harekete geçen Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro ekipleri, sıkı takip sonucunda G.A.’yı Ankara Batı Kent Mahallesi’nde E.D. ve O.G.’yi ise Gebze Köşklüçeşme Mahallesi’nde yakalayarak gözaltına aldı. Gebze Emniyet Müdürlüğü’ne götürülerek ifadeleri alınan şahıslar, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan G.A., E.D. ve O.G.’nin birçok suçtan sabıkası bulunduğu bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817