Genç Saadet’in Esnaf Ziyareti

Saadet Partisi Çayırova ilçe gençlik kolları başkanı Tuncay Karacan ve ilçe gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri önceki gün, bölgemizde hizmete açılan ‘Neşetbey Et Lokantası’’ dükkanını ziyaret ederek hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Saadet Partisi Çayırova ilçe gençlik kolları başkanı Tuncay Karacan’a ziyaretinde yönetim kurulu üyeleri Taner Kemah ve Serkan Şahin eşlik etti. Bölgemizde aktif olarak öne çıkan ve çalışmalarıyla sıkça adından söz ettiren Saadet Partisi’nin gençlik kolları yaptıkları bu tür çalışmalar ile ivme kazanırken, esnaf camiasından da olumlu tepki görüyor.

Ziyaret edilen işletmenin yetkilisi Serdar Yılmaz, yapılan ziyaretin çok anlamlı olduğunu belirterek teşekkürlerini sundu.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817