Gençlerden muhteşem  Cumhuriyet konseri

MEYDAN GEBZELİ GENÇLERİN

Gebze’de Cumhuriyet’in 90. Yıldönümü kutlamaları, Kent Meydanı’nda gençlerin verdiği konserle sona erdi. Gebze Kent Meydanı’nı yetenekli gençlere açan ve genç yeteneklerin her zaman destekçisi olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda da meydanı gençlere tahsis etti. Gebzeli gençlerin kurduğu Grup Lotus ve Grup Ehli Keyif’in verdiği konsere Gebzelilerin de ilgisi yoğun oldu. Başkan Köşker’in İzmit’te düzenlenen programa katılması nedeniyle iştirak edemediği konsere Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları yöneticileri ve üyeleri de katıldı.

HAVAİ FİŞEKLERLE AYDINLANDI

İlk olarak Grup Lotus’un sahne aldığı gençlik konserinde meydanı dolduran vatandaşlar, seslendirilen şarkıları birlikte söyledi. Birbirinden güzel ve hareketli pop müzik eserlerinin canlı performansla seslendiren gençlerin konseri, Gebze Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlediği muhteşem havai fişek gösterisiyle son buldu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817