Gençlik Meclisi Üyeleri Gönüllülük eğitimi aldı

Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, İnsan Hakları Ve Hukuk Komisyonu tarafından düzenlenen, UNİCEF VE HABİTAT onaylı 2. Aktif Gönüllülük Eğitimi’ne katıldı.

 

 Habitat Aktif Gönüllülük Eğitmeni Nurefşan YALÇIN tarafından verilen eğitimde, Kocaeli Kent Konseyi İnsan Hakları Ve Hukuk Komisyonu Başkanı F. Deniz ATÇEKEN, Kocaeli Üniversitesi Genç Strateji Kulübü Genel Sekreteri Recep ONUR ile Gençlik Meclisi Üyeleri ve öğrenciler yer aldı.

 

Eğitimler Sivil Toplum Bilincinin Oluşması İçin Önemli

Gönüllülük eğitiminin önemine dikkat çeken Habitat Aktif Gönüllülük Eğitmeni Nurefşan YALÇIN, birçok şehirde okulda, üniversitede bu eğitimleri verdiklerini ve bu eğitimlerin genç bireylerin sivil toplum bilincine kavuşması noktasında önemli olduğunu ifade etti ve Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi bünyesinde bu gibi eğitimlerin devam edeceğini vurguladı.

Kocaeli Üniversitesi Genç Strateji Kulübü Genel Sekreteri Recep ONUR ise, yeni kurulan bir öğrenci kulübü olarak, farkındalık meydana getiren bu gibi eğitimlere imkan tanıdıkları için, Gençlik Meclisi yönetimine minnettar olduklarını dile getirdi.

 

Amacımız Gençlerin Sivil Toplum Şuuruna Varabilmeleri

Eğitim sonrasında düşüncelerini dile getiren İnsan Hakları Ve Hukuk Komisyonu Başkanı F. Deniz ATÇEKEN: “ikincisini gerçekleştirdiğimiz "Aktif Gönüllülük Eğitimi" ile, genç kardeşlerimizin bireysel bağlamda sivil toplum şuuruna varabilmelerini amaçlıyoruz. Gençlerin kendilerini geliştirebilmeleri ve toplumda başarılı çalışmalar gerçekleştirebilmeleri için bu gibi eğitimleri vermeye devam edeceğiz.” dedi.  

Atçeken ayrıca; eğitimi veren Nurefşan Yalçın'a ve eğitime katılan Genç Strateji Kulübü mensuplarına ve gençlik meclisi üyelerine teşekkür etti.

Eğitimin sonunda, eğitime katılan tüm katılımcılara, Habitat ve Unicef Onaylı Ücretsiz katılım Sertifikası verildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817