GGM DESTEĞİYLE KENDİ İŞ YERİNİ AÇTI
 Genç Girişimciler Merkezi’nin KOSGEB ile ortaklaşa düzenlediği, Girişimcilik Eğitimine katılarak hibe almaya hak kazanan Recep Yazıcı, Genç Girişimciler Merkezi’nden de planlama ve geliştirme desteği aldı. Merkezin imkanlarından yararlanarak kendi işini kuran Yazıcı’nın, çevre danışmanlığı alanında hizmet vereceği ofisinin açılışını İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın katılımıyla yapıldı. Dolphin İş Merkezi’nde bulunan ofisin açılışına Kocaeli Ticaret Odası Başkanı (KOTO) Murat Özdağ, Turizm Danışmanı Bekir Serin ve davetliler katıldı.

‘GENÇ GİRİŞİMCİLERİMİZİN YANINDAYIZ’

Açılışta konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan genç dostu olduklarının vurgusunu yaparak, “Genç bir arkadaşımızın ticari hayata attığı önemli adımda kendisinin yanındayız. Allah yolunu açık etsin. Ticaret kolay bir iş değil ama gerçekten de hızlı bir mesafe alınan, başarılı olunduğu takdirde çok güzel neticeleri olan bir alan. Ülkemizin yeni genç girişimcilere ihtiyacı var” ifadelerini kullandı. 

‘ŞEHİRLER YARIŞIR, ÜLKELER KAZANIR’

Doğan, “Bizim yer altında büyük gelir kaynaklarımız yok. Bizim değer ve cevherlerimiz yer üstünde. Onlar da genç beyinlerimiz ve genç girişimci yeteneklerimiz. İnşallah bu kurduğunuz şirketle açılacağınız ufuklar bizi dünya çapında, Avrupa çapında kuruluşlara götürür. Markalar yarışır, şehirler yarışır ülkeler kazanır. İzmit Belediyesi olarak bu bakış açısıyla genç girişimciler kazandırmaya çalışıyoruz” dedi.

‘DÜNYA İLE REKABET EDEBİLEN GENÇLER’

Yeni yetişecek genç, donanımlı, marka değeri yüksek, dünya ile rekabet edebilir girişimciler yetiştirmeye hedeflediklerini söyleyen Doğan, “Genç girişimciler merkezimizin felsefesi buradan çıktı. Genç kardeşlerimize destek veriyoruz. Bizim de bir nebze katkımızın olması bizi mutlu ediyor. Beklentimiz yüksek. Umarım buradan güzel kazançlar elde edeceksiniz” diye konuşmasını sonlandırdı.

DOĞAN’A TEŞEKKÜR

İş yeri sahibi genç girişimci Recep Yazıcı konuşmasında, “İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a Genç Girişimciler Merkezi’ni açtığı için, bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemediği için teşekkür ediyorum” dedi. KOTO Başkanı Murat Özdağ, “Bizim için çok kıymetli olan açılışlardan bir tanesindeyiz. Çevre ve yönetim danışmanlığı adı altında, İzmit Belediyemizin de girişimcilere açtığı özel çalışmanın bir sonucu” ifadelerini kullandı. 

‘TÜM İMKANLAR SEFERBER EDİLİYOR’

Ülkenin kalkınması ve gelişmesi için minimum 600 bin yeni girişimciye ihtiyaç olduğunu söyleyen Özdağ, “Bunun aynı zamanda istihdamın da çözümü olduğunu biliyoruz. Bu tür işletmelerin açılışında ve bu tip işletmelerin açıldıktan sonra ki yürüyüşünde, gerek İzmit Belediyesi gerek bizler Kocaeli Ticaret Odası olarak her türlü imkanımızı seferber ediyoruz. Bu işe yatırım yapan herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817