banner2752
banner2750
banner2776

GÖNÜL, “31 MART’TA YENİ BİR REKORA İMZA ATACAĞIZ”

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Akmeşe Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını yaptı. Büyük bir kalabalık ve coşku eşliğinde seçim irtibat bürosunu açan başkan adayı Gönül’e AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık ve İlyas Şeker, İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, Saraybahçe eski Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, İzmit İlçe eski Başkanı ve İzmit Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Ayaz ve meclis üyesi adayları eşlik etti. Program kapsamında değerlendirmelerde bulunan Başkan Adayı Gönül, “31 Mart’ta yeni bir rekora imza atacağınıza yürekten inanıyorum. Her gittiğimiz yerde vatandaşımız bizlere, “Ne yapıp edip seçimleri alın dedi”. Bizler de var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz ve en küçük bir şüphemiz dahi yok” dedi.


 

KULLANMAK İSTEYENLERE FIRSAT VERMEYECEĞİZ
Programda söz alarak değerlendirmelerde bulunan AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, “Bizler biliyoruz ki bundan önce olduğu gibi 31 Mart akşamı da en büyük desteklerden biri yine sizlerden gelecektir. Bizler daha çok çalışarak Akmeşe’mizi kullanmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Boşnak Böreği açan, Mancarlı Pide yapan değerli başkanımızın Akmeşe Köftesi de pişirip sizlerle aynı sofraya oturacağından şüphem yok” diye konuştu.

SİBEL HANIM ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN
Güney’in ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, “Belediyecilik hizmet yapmak demektir ve hizmet de bizim işimizdir. Seçim beyannamesi ile İzmit’e dokunan projelerini paylaşan Sibel Hanım, projelerin bir kısmını kendi bütçesi ile bir kısmını da büyükşehir ve hükümet desteği ile yapacağını söyledi. Karşı tarafın beyannamesinde Akmeşe’ye, İzmit’e yapacağı hiçbir projesi yok. İzmit’e başkan olma iddiası da yok. Bu nedenle Sibel Hanım şimdiden hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

SİBEL HANIM’A SONSUZ GÜVENİYORUZ
Seçimlerin hayırlı olması dileklerinde bulunarak sözlerine başlayan AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, “Sibel Hanım’ı yakinen tanıyoruz ve kendisine sonsuz güveniyoruz. Kendisinin dürüstlüğüne, çalışkanlığına, mütevaziliğine güveniyoruz. Akmeşe’nin de, Sibel Hanım’ın belediye başkanı seçilmesinde önemli bir rol oynayacağına inanıyorum. Büyükşehir adayımız Tahir Bey ise bu şehire hizmetler vermiş güven veren bir arkadaşımızdır. Artık Akmeşe’nin de İzmit’in de kaybedecek zamanı yok. Ben festival belediyeciliği yapacağım diyenlere itibar edersek, İzmit’imizin beş senesi boşa gider” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ        
Akmeşe’de olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Akmeşe bugün başka bir güzel. 31 Mart seçimlerimizin vatanımıza ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bizler her zaman milletimizin terazisine inandık ve güvendik. Kararlarınızı daima başımızın tacı olarak kabul ettik. Yolumuzu ve rotamızı hiçbir zaman milletimizin istikametinden ayırmadık. Milletiyle beraber yürümeye söz verenlerle beraber kurduğumuz cumhur ittifakı inanıyorum ki bu seçimlerin galibi olacaktır. Yeni dönemde önceliğimiz gönül belediyeciliği yapmaktır.” şeklinde konuştu.

SIKMADIK EL, ÇALMADIK KAPI BIRAKMIYORUZ
Açıklamalarına devam eden Başkan Adayı Gönül, “İnsan sevdiğinin ve çocuğunun yüzüne baktığında ne istediğini anlar. Bizler de Akmeşe’ye, İzmit’e baktığımızda ne yapılması gerektiğini biliyoruz. Sayın cumhurbaşkanımızın görevi tevdi ettiği günden itibaren sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmadan gayretle, samimiyetle çalışıyoruz. 31 Mat’ta yeni bir rekora imza atacağınıza yürekten inanıyorum. Her gittiğimiz yerde vatandaşımız bizlere, “Ne yapıp edip seçimleri alın dedi”. Bizler de çalışmaya devam ediyoruz ve en küçük bir şüphemiz dahi yok. Bizler İzmit kazansın ve İzmit iktidarsız kalmasın istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

...
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680